hepoyleolurzaten__ Beheheh İstanbul Sezeryan 25 den başlıyor Benim gittiğim doktorumun kendi muayenesi var 17bine doğum yapacağım 4 gebelik ikiz
nur-can621 Merveya lokman hekim hayat gülsüm hanıma gidiyordum normalde 17 bin biz anlaşmalı kurum olduğumuz için farklı bizde
Semamamy İzmirde fiyatlar tavan resmen karatas hastanesi suan 58 bin digerleri 30-40-45 … içler acısı gibi
Zelihapekr Arkadaşlar. Doğum destekli özel sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Ancak hamile kalmadan önce yaptırmanız gerekiyor. Biz 15 bine yaptırdık. 3 ay sonra hamile kaldım. Hastanede bi tek 4 lü tarama testine para verdim onun dışındakileri karşılıyo.
Gemeze Zelihapekr merhabalar benim de doğum paketim var detaylı ultrasonu kapsıyor mu acaba biliyor musunuz?
Beyazmelekkk Zelihapekr plansız gebelik oldu şuanda nasıl bir şey yaptırabiliriz peki var mı hamile kaldıktan sonra yapılan?
mrvcl9 Zelihapekr hangi sigorta canım kaç ay geçerli kaç adet muayeneyi karşılıyor eşin SSK lı olsa da yapıyorlar mı
Merve32- nur53___ ben de merak ediyodum p tesi sorayım diyodum. 😊 başka bişey sordun mu sen oda süsleme falan varmıymış
Glnrskr Beheheh İstanbul Pendik civarı şuan 25-30 arası. Sağlık sigortanız yok ise kesinlikle şimdiden fiyat sabitlemesi yapılması gerekiyor. Bir ay sonrası neredeyse iki katı oluyor.
Eliff_gny Beheheh kocaeli her hastane de farklı benim gittiğim 25.500 sezaryen ama 5 bin zam gelmiş temmuz da 30.500 vercez biz
happyprincess_06 nur-can621 bizde gitmiştik oraya herhangi bir kurumla anlaşmamız yok diye herhangi bir indirim uygulamadi. Hangi sektör sizinki acaba?
nur53___ Merve32- hersey varmıs ama biz ne kadar kullanırız bilmiyom o halle 😀😀meddemde sor yine sen fotograflar veriyolar odanın. Yanındaki refakatçi için tvdir yataktır bnayodur var . Senin için lohusa şerbeti terlik taç filan bebek için bez krem filan var aklımda kalan bunlar 😀çok övüyolar ama bebeişi yanımıza veriyolarbi sıkıntı olmazsa birlikte cıkıyomusuz 😀
Elzemm_ Minnosannesi nerde hangi hastane acaba altın Koza mi altınKoza ise hangi doktorve normal doğum mu çok sordum kusura bakmayın
Merve32- nur53___ iyiymiş 😂p tesidetaylı öğreneyim şeker testi var bu hafta oyalanacam nasılsa hastanede o ara sorarım 😂
Minnosannesi Elzemm_ estağfurullah olur mu öyle şey ☺️ Güzelyalı Hastanesi’ne gidiyorum ben ilk dogumum sezeryan olduğu için bu da planlı sezeryan olcak