40. Hafta
Dmrcn aa öyle mi bilmiyordum. Hemşiresiniz demek süper 🥰 doktorum ilk dogumum olduğu için başarılı olmaz boşuna sancı cekebilirsin dedi açıkçası ikinci üçüncü doğumlarda öneriyor ama ilk doğumlarda önermiyormuş + sizin dediğiniz gibi de olduğundan suni sancı hayal 😅 tabii ki hiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun yeter ki 🙏 teşekkür ederim tecrübelerinizi aktardığınız için ❤️
Gul-5757 teşekkür ediyorum bakayım hemen 🌸
Monsteraa ne durumdasın canım doğum gerçekleşti mi
sumeyye-11 hayır canım henüz bisey yok bekliyorum bugün günüm doldu yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor sen de mi aynı durumdasın
Merhabalar, umarım hakkınızda hayırlısı olur ..sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Bizimde haftaya çarşamba günümüz doluyor. Cuma kontrol var doktorumun ilk doğumların geç geldiğini söyledi. Günümüz dolunca suni sancı verebilir veya suyu vs iyi ise 41 i bekleyebiliriz kendi gelmesi için.. bende bu süreçte çok kararsızım bol yürüyüş merdiven squat sıcak duş hepsini yapıyorum ama patron bebekler yerleri rahat😕
Monsteraa evet canım bizde 40+1 hiç belirti yok bende yarın kontrole gidicem
Benim de günüm cumartesi günü doluyor. Beklemedeyim hala düzensiz kasılmalarım var. Doktorum 41 e kadar bekleyip öyle deniyor suniyi, plesenta yaşlanması bu haftalarda artık normal. Hemşireyim, tabii ki zorunluluk hallerinde sezaryen kurtarıcı ama gelmedi diye direkt sezaryen olmak bilemiyorum :/
Doktorunuzun sezeryen oranları önemli. İlk doğumlarda basit sebeplerden sezaryene yönlendirme olabiliyor.
- Düzenlendi
aslanbeyy çok sagolun teşekkürler siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲 evet biz elimizden geleni yapıyoruz ama patron onlar gelmeyince de gelmiyor 🙁 umarım gönlünüze göre olur kolaylıkla ❤️
sumeyye-11 bakalım sana ne diyecek hayırlısı ❤️
busssbusss evet yaşlanma normalmiş zaten son haftalar olduğu için ama ayrılmasını istemeyiz o zaman sorun demişti doktorum. Çok haklısınız kimisi direk sezaryene atabiliyor ama ben hep başından beri normal istediğimi söyledim o da onayladı aksini söylemedi. Hatta çatı muayenesi yapmadan önce de çatı darlığı çok nadir olur seninki de müsaittir merak etme vs. Dedi ki öyle oldu bana da çatın gayet iyi doğurursun dedi. Kısacası ben konuşmalarından normali desteklediğini görüyorum ama en son gittiğimde işte 41e kadar bekletirim ama riskli sen bilirsin dedi bana bırakıyor
Monsteraa Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hepimizin hakkında 🤲🏻 umarım gönlünüzdeki gibi bir doğum nasip olur. Sonucunuzu merak ederim 🥹
Monsteraa ben de pazar 40 olacağım ben de 41 i beklemeyi düşünüyorum bebeğim de çok büyük değil zaten nst normal suyu normal ki sezaryen olacaksanız bile doğumun doğal başlamasını bekleyin diyorlar aslında bebeğin hazır olması için bebeğin kaka yapmış olması da sezaryen sebebi değil aslında yine de siz bilirsiniz tabi 43 e kadar bile bekleyen doktorlar var mesela yani tek bir doğru yok aslında sizin ne yapmak istediğiniz önemli kafanıza ne yatıyor size ne doğru geliyor hangi yolla olursa olsun sağlıkla gelsin bebişler de bir şekilde olacak artık 🌸