Monsteraa
Arkadaşım bugün 37+2 de doğum yaptı ve ona da plesanta yaşlanmaya başlamış demişti dr. 1 hafta dolmadan doğuma girdi. Bence bekleyin hareketleri yerindeyse bu haftasını doldursun.
40. Hafta
- Düzenlendi
Alparslanmom__ amiinn inşallah hayırlısıyla kolaylıkla olsun hepimizinki 🥰❤️ orası öyle tabii hiç belli olmuyor ne olacağı hamilelik doğum sürprizlerle dolu 🌸
Gulsh61 ah çok üzüldüm çok geçmiş olsun arkadaşınız iyi mi simdi? Ben de bundan korkuyorum gerçekten kimse o riske girmek istemez. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏
Hilal2901 Allah bağışlasın 🙏 açıkçası doktorum suni sancıya sıcak bakmıyor o yüzden danışmak istedim hayırlısı olsun bakalım 🌸
Tugba123_ evet zaten günümü bekleyeceğim salı günü doluyor 🌸 şimdilik hareketlerinde bi sorun yok çok şükür
Hilal2901 çok çok teşekkür ederim amin inşallah ❤️
Monsteraa suni sancıyı bebek kanala girmeden başlatamazsınız😊 ben de normal bekledim plasentam kireçlenmişti artık kak riski almak istemedim o yüzden sezeryan oldum kendim de hemşireyim o yüzden 40tan sonra olabilecek risklerle cok karsılastım hastanede gelmiyosa zorlamayın sezeryanda bir doğum şeklidir üzülmeyin☺️
Dmrcn aa öyle mi bilmiyordum. Hemşiresiniz demek süper 🥰 doktorum ilk dogumum olduğu için başarılı olmaz boşuna sancı cekebilirsin dedi açıkçası ikinci üçüncü doğumlarda öneriyor ama ilk doğumlarda önermiyormuş + sizin dediğiniz gibi de olduğundan suni sancı hayal 😅 tabii ki hiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun yeter ki 🙏 teşekkür ederim tecrübelerinizi aktardığınız için ❤️
Gul-5757 teşekkür ediyorum bakayım hemen 🌸
Monsteraa ne durumdasın canım doğum gerçekleşti mi
sumeyye-11 hayır canım henüz bisey yok bekliyorum bugün günüm doldu yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor sen de mi aynı durumdasın
Merhabalar, umarım hakkınızda hayırlısı olur ..sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Bizimde haftaya çarşamba günümüz doluyor. Cuma kontrol var doktorumun ilk doğumların geç geldiğini söyledi. Günümüz dolunca suni sancı verebilir veya suyu vs iyi ise 41 i bekleyebiliriz kendi gelmesi için.. bende bu süreçte çok kararsızım bol yürüyüş merdiven squat sıcak duş hepsini yapıyorum ama patron bebekler yerleri rahat😕
Monsteraa evet canım bizde 40+1 hiç belirti yok bende yarın kontrole gidicem
Benim de günüm cumartesi günü doluyor. Beklemedeyim hala düzensiz kasılmalarım var. Doktorum 41 e kadar bekleyip öyle deniyor suniyi, plesenta yaşlanması bu haftalarda artık normal. Hemşireyim, tabii ki zorunluluk hallerinde sezaryen kurtarıcı ama gelmedi diye direkt sezaryen olmak bilemiyorum :/
Doktorunuzun sezeryen oranları önemli. İlk doğumlarda basit sebeplerden sezaryene yönlendirme olabiliyor.
- Düzenlendi
aslanbeyy çok sagolun teşekkürler siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲 evet biz elimizden geleni yapıyoruz ama patron onlar gelmeyince de gelmiyor 🙁 umarım gönlünüze göre olur kolaylıkla ❤️
sumeyye-11 bakalım sana ne diyecek hayırlısı ❤️
busssbusss evet yaşlanma normalmiş zaten son haftalar olduğu için ama ayrılmasını istemeyiz o zaman sorun demişti doktorum. Çok haklısınız kimisi direk sezaryene atabiliyor ama ben hep başından beri normal istediğimi söyledim o da onayladı aksini söylemedi. Hatta çatı muayenesi yapmadan önce de çatı darlığı çok nadir olur seninki de müsaittir merak etme vs. Dedi ki öyle oldu bana da çatın gayet iyi doğurursun dedi. Kısacası ben konuşmalarından normali desteklediğini görüyorum ama en son gittiğimde işte 41e kadar bekletirim ama riskli sen bilirsin dedi bana bırakıyor
Monsteraa Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hepimizin hakkında 🤲🏻 umarım gönlünüzdeki gibi bir doğum nasip olur. Sonucunuzu merak ederim 🥹