Ketii Meryoss stres yapmamaya çalışın . Herşey güzel olacak inşallah. Benim de mide bulantım var biraz. Şimdi nst ye bağlandım sancılarım azalmış gibi. Doktor duruma göre seni taburcu edebılirim dedi.
Meryoss Ketii geldi mi doktorunuz benimki daha gelmedi bende merak ediyorum ne olacak diye haftası daha 34+1 onada çok takılıyorum
Meryoss Ketii bana çıkış verdi kuzum ağrı hissedersen kanama vs olursa kesinlikle beklemeden gelmem gerektiğini söyledi
Ketii Meryoss çok sevindim beni de taburcu eder inşallah. Nst sonucu doktora gitti haber bekliyorum . Bi muayene de edecek duruma göre bakacak
Ketii Meryoss evdeyim karnımın alt kısımlarında kasılmalar hissediyorum arada. Cuma günü doktora randevum var . O zamana kadar dayanırım umarım . Sen nasılsın
Meryoss Ketii benimde cuma günü kontrolüm var 35 haftalık olucaz o günde benimde bebek bazen toplanıyor bı yere o zaman korkuyorum
Ketii Skck normalde 32 de çekilmeye başlıyo. Ben 35 te çektim sancı çıktı. Çatı muayenesini de ılk 35 te yaptı doktorum
Meryoss Ketii evet canım oyleymis doktorum dedi bol bol su iç diye normelde çok bulantım ve kusmam olur icemezdim ama dünden beri zorlads olsa iciyorum
Skck Ketii ben 36da kontrole gidicem daha girmedim nst felan bir de çatı muayenesi yapar mı acaba bu gidişim de
Mercimeek Ketii 19. Haftada sancım başladı 36 ya kadar tuttuk biz bacım sen hayki hayli tutarsın içindr güveniyorum
Ketii Mercimeek senin de sancıların çok yüksek miydi. Benim 123 lere çıkıyodu. Doktorum baya buyuk sancılar dedi