Fatma_ecem4 Ketii doğum başlamış mi yani baslamamissa hiç kalmayın iki hafta daha dayansan iz kuveze gerek kalmazdı ama kilosu iyimi iki buçuk kiloysa kuveze almiyorlar
Ketii Fatma_ecem4 hastanedeyken heran başlayabilir demişti serumlarla durdurmaya çalışcam dedi . Sancılar azalınca ıkı hafta daha beklemeye çalışalım dedi bebek kanala inmemişti henüz. Kilosu 2500
Fatma_ecem4 Ketii çok şükür canim az daha sabret ilk gebeliginse yani bakacağım çocuğun yoksa ful yat kilosuda güzel biraz daha kilolandirmaya çalış muz kaşar ye sağlıkla doğsun bebiş inşallah 😍❤️
Lumlum Ketii benim 34.haftads çıkmıştı doktorum deli gibi sancın var demişti hem Progestan başladı hem de idrar yolu enfeksiyonu vardır diye antibiyotik ve fitil, 36da gittiğimizde durmuştu sancılar, üçok şükür 38i gördük Salı da kontrolümüz var
Ketii Fatma_ecem4 amin inşallah canım . Aslında kontrole gıtmeden ıkı gun önce temizlik işlerine giriştim kendimi çok yordum . Kendimi suçluyorum biraz . Artık dikkat ediyorum kilo aldıracak yiyeceklere de ağırlık verdim
Skck Ketii ben 36da kontrole gidicem daha girmedim nst felan bir de çatı muayenesi yapar mı acaba bu gidişim de
Ketii Lumlum ıkı serum yaptığı halde sancılarım azalmayınca yatış verdi. Sabaha kadar serum nst derken sabah az da olsa azalmıştı sancılar . Taburcu etti
Ketii LinamAsyam evet nst de sancım çıkınca serum verdi sonra tekrar nst çektirdi yine çıkınca yatışımı yapıp serum nst yapmaya devam etti