Gkce18 zlemceylan 😅 canım artık test yapa yapa proflaşıyor insan 9. Günde varsada pozitif göremicem oyüzden unutmaya calısıyorum 🤣🤣 pazartesiyi totem ettim
zlemceylan Gkce18 kendini ona hazırladın gerçi doğru diyorsun bu sefer teste o kadar para veriyorsun ziyan oluyor gidiyor 😅
Afranaz Gkce18 sizin belirtileriniz ne zaman başladı acaba benim 9 gün var regl günüme tık yok şu an 😒
Gkce18 Afranaz canım benim ağrılarım çatlamadan sonra hafif hafif başladı dünden beride bayağı şiddetli adetime 7 gün var Ovülasyonun 9. Günündeyim
Betulceeblog Gkce18 Benimde öyle olmuştu kasık ve bel ağrım çok vardı hatta kasıktaki ağrı bacağıma vuruyodu çatlamadan 10-11 gün sonra kan testinde pozitif sonuç gördüm ama ne yazıkki düşük yaptım inşallah sizde gebesinizdir sağlıklı bir şekilde devam eder 🫶🏻🫶🏻
Gkce18 Betulceeblog canımm çok geçmiş olsun bende daha önce kürtaj oldum bebeğim kalbi durdu inşallah tekrardan nasip olur 😘🥰çok teşekkürler desteğin için
Betulceeblog Gkce18 Bende teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsunn güzel haberlerini tekrar okurum inşallah burdan 🥰🥰
Haomwok2m Senden çok umutluyum teseteset÷testi yaptın mı diye girp bakıyorum ikimizde evlat acısı yaşımış insanlarız Rabbim nasip etsin inşallah bende agrılar var daha olmadım günüm alsında ama iki gün önce gebelik testi yaptım negatif
Gkce18 Haomwok2m canımm günün geçtiyse kesin hamilelik vardır sende inşallah güzel haberlerini bekliyorummm 💗
sutlukahve_ Gkce18 seni hep görüyorum inşallah pozitiftir benimki de buna benzerdi hamileymisim ama ikinci kez yumurtlama da olabilir
YesimAykut Beybyi yoktu gecikmem adetten 6 gün önce öğrenmiştim hatta 3+3 falandı doktorlar bile şaşırmıştı, muhtemelen adetten hemen sonraki hafta olmuş gebelik🤗
mothercup YesimAykut merhaba markası miratech miydi ovulasyonun sın postumda attımda gebelikten dolayı k tekrar yumurtlama gösterdi sizce bakarmısınız
aslincaa Gkce18 bende adetime 5 gün kala öğrendim erken gebelik ve normal gebelik testi yaptım aynı gün ikiside pozitif çıktı sonrasında kese görünene kadar haftada bir beta hcg baktırdım
Gkce18 aslincaa canım hayırlı olsun💗 ovülasyon kaçgün geçmişti hatırlıyormusun ona göre cıkıyor benim adete 2 gün kala bile göremiyorum ovülasyon günümden hesap yapmassam 💗