YesimAykut Beybyi yoktu gecikmem adetten 6 gün önce öğrenmiştim hatta 3+3 falandı doktorlar bile şaşırmıştı, muhtemelen adetten hemen sonraki hafta olmuş gebelik🤗
Gkce18 Seher_blk evet canım ovülasyon gününde pil koyu çizgi oluyor ertesi gün veya bi sonraki güm silinikleşirse çatlamış oluyor ogünden itibaren sayıyorsun gününü
Gkce18 aslincaa canım hayırlı olsun💗 ovülasyon kaçgün geçmişti hatırlıyormusun ona göre cıkıyor benim adete 2 gün kala bile göremiyorum ovülasyon günümden hesap yapmassam 💗
LeylaEla Gkce18 adetime 2-3 gün kala ovulasyon testim böyle çıkmıştı. Aynı gün hemen gidip hamilelik testi aldım pozitif çıktı. Tabi şey de diyen oldu adetten önce progesteron de yükselebilir o yüzden koyu çizgi çıkarmış 🤷🏻♀️ hayırlısı cnm 🤲🏻🥰
EbruDemir81 LeylaEla adetim 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif gordum ertesi gün gidip kan verdim 138 çıktı 2 günde bir verdim dün 355 çıktı pazartesi tekrardan vericem inşallah güzel bir yükseliş olur 🌸🌸
Betsin 1Annehnm benimde adetime 4 gün var ve bi kaç gündür kasıklarıma ara ara vuran bi krap var akıntımda yoğun ne yapsam bilemedim🥹 hayırlı olsun 🌸