Badehandekuzey Ummu__Meryem benimki 28 Nisan ve Pazartesi ikili teste gireceğim inşallah cinsiyet de belli olur😀
senamom_ Ummu__Meryem ben gerçekten uyuyorum ya hatta bazen hayret ediyorum bu kadar nasıl uyumuşum diye
elif475475 Ebru_y Vita gebe naturalive dan alıyorum senelerdir alışveriş yaptığım bir sayfa. Hamilelikte tanıştım oğluma da kendime de kremleri şampuanları diş fırça macunu buradan alıyorum. Şimdi bu hamilelikte de yine bir çok şeyini kullanıyorum
stardust5 Kızlar bende 10+6dayım demir ilacı kullanıyor musunuz benim doktorum folik asiti bıraktırıp multivitamine başlattı
evoo0 elif475475 aynı fikirdeyim kesinlikle riskli durumlarda tabiki gerekenler yapılmalı ama risk yokken sürekli evham yapmaya gerek yok sürekli kendime çok saglikliyiz iyiyiz hersey yolunda diye olumlama yapiyorum bence cok işe yarıyor 🙏
Ummu__Meryem 26Mansura sagol can sen necesen?hec ne 1ci gun uziye gedecem insa Allah 12hefte tamam olur gorek ne deyir cinsiyetin)
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ummu__Meryem Ahahahha 😅 biz kusmaktan ölüyoruz başkasına iyi geliyor zarar başına gelse böyle demez ben hergun ağlayacak hale geliyorum artık bu arada benimde 10 mayıs son regl tarihim 10+3 günlük hamileyim
Aydangrbz MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde 11 mayıs şükür kusmam bulantım olmadı sizin kaçıncı haftada başladı ?
Potter58 senamom_ aynen MiracAlpinveUmutunAnnesi benimde son regl 10 mayıs sadece halsizlik çok hayattan bıkmışlık var uyuyamıyorum sadece sabah akşam bir oraya bir buraya yatıyorum
Fatmaacylnn Ummu__Meryem benim ki de aynı maalesef üstüne mide bulantısı ve sürekli çıkartıyorum çok kötü inşallah biran önce geçer🙏
twn_babymom Aydangrbz benimde son adet tarihi 11 Mayıs ikiz gebelik ilk hamileliğim bende hiç bulamtı kusma olmadı sadece uykusuzluk tembellik oldu bu arada kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz vitamin vs kuşlanıyomusunuz
Rabiya2422 senamom_ benim bulantılar azaldı 10.hafta itibari ile 11 detim ara ara batma gibi sol tarafta ağrı giriyor
emine-abc Rabiya2422 hayırlı güzel sonuçlar gelsin inşallah nasıl oldu sadece kan veriyorsunuz dimi? Doktorunuz mu önermişti nasıl karar verdiniz