Ummu__Meryem 26Mansura sagol can sen necesen?hec ne 1ci gun uziye gedecem insa Allah 12hefte tamam olur gorek ne deyir cinsiyetin)
emine-abc Rabiya2422 hayırlı güzel sonuçlar gelsin inşallah nasıl oldu sadece kan veriyorsunuz dimi? Doktorunuz mu önermişti nasıl karar verdiniz
Rabiya2422 emine-abc sadece kan veriyorum evet ya artık butun doktorlar istiyor öyle anladım ilk gebeliğim 31 yaşındayım risk almk istemıyorlar bence
twn_babymom Aydangrbz benimde son adet tarihi 11 Mayıs ikiz gebelik ilk hamileliğim bende hiç bulamtı kusma olmadı sadece uykusuzluk tembellik oldu bu arada kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz vitamin vs kuşlanıyomusunuz
Aydangrbz twn_babymom 2 haftada 1 gidiyordum en son salı günü gittim 1 ay sonra gelebilirsin dedi. Folik asit kullanıyorum magnezyum birde demir ilacına başladım kan sonuçlarımda düşük çıktılar
twn_babymom MiracAlpinveUmutunAnnesi çok kötü geçmiyor iştahım çok açık onun dışında karın agrısı biraz fazla oluyor ama genel olarak güzel geçiyor 🫠😇
Kaderakkes Ummu__Meryem bu postun altına bende sizin gibi belirtilerimi yazmak isterdim ama maalesef boş gebelik dendi 10. Hafta diye başlayıp güzel bitirmek isterdim. 😶
Ummu__Meryem Kaderakkes canim uzulme benimde 8kaybim var bos gebelik bile deyil olu dogum kurtajlar kalp durmasi fln