iremd-1798 Helbestt endişe etmeyin çikolata yiyin sola yatın ya da yemek yedikten sonra sırtınıza yastık alıp rahat bir şekilde oturun karnınızı dürtün gerekirse. Büyüdükçe yer kalmıyor ve eskisi gibi hareket edemeyebiliyorlar. Benimde bugün sabah hareket etmedi sırtıma yastık alıp rahatça oturdum karnımı bastırdım. Hareket etmeye başladı kızım ❤️
Helbestt iremd-1798 benim de bir tek sabah düzgün hareket etti onun dışında gün boyu 2-3 kere falan.Tesekkür ederim dediğinizi deneyeceğim
Edoli42 iremd-1798 tamamiyle aynı durumdayız seninle. Bugün 40+0ım haftaya cumaya kadar gelmezse o gün suni sancı verilecek
iremd-1798 Edoli42 benimde Perşembe doktorumun acilde gündüz nöbeti varmış ben takip etmek istiyorum dedi. Perşembe kavuşacağız inşallah ❤️ tek duam kolay doğumumuzun olması ve evlatlarımıza sağlıkla kavuşmak. Umarım suni sancı hızlı etki eder ve çok uzamadan evladımıza kavuşuruz.
Edoli42 iremd-1798 ay inşallah benim ilk doğumum suni sancıyla alakalı kaygılarım var, normal sancıdan daha zor olduğuyla alakalı ama artık sağlıklı bir şekilde doğurmak istiyorum. İnşallah sürecimiz çok kolay geçer. Ne açılma var ne de doğum kanalına inmişti en son. Gerçi bugün yürürkem vajinanın üzerinde baya baskı hissettim umarım inmiştir
iremd-1798 Edoli42 benimde doğum kanalında ama tam değil tam kanala girmemiş. Bende artık doğurmak istiyorum o kadar yoruldum ki sıcaklar da eklenince karnım da büyük aşağı çekiyor ağır geliyor. Rabbim doğum sürecinde yardım eder uzamadan bizi zorlamadan bebişlerimiz gelir. Yok suni sancı öldüm bittim değil asla. Yeğenim İzmir de özel de doğum yaptı doktoru demiş ki suni sancı ile kendi sancın aynı. Sadece kendi ağrın önce başlar düzensiz gelir kendini alıştırır sonra düzene girer demiş suni sancı birden fitil ya da serum ile verildiği için ağrısını birden hissettiğiniz için etkiler demiş. Yani aslında aynı. Ama şöyle düşünün saçınızı kendiniz tararsanız eğer ne kadar yolsanız da acımaz ama bir başkası ufak bir yolsa acır. Bu da öyle sizin ağrınız olursa farklı ama suni sancı yani dışarıdan bir serum ilaç etki ederse farklı olur. Ama ikisi de aynı acılar. Bol bol dua edin her şey Allah ın izniyle güzel olacak 🥰🤲🏼❤️
Edoli42 iremd-1798 amiiiiin evet güzel bir örneklendirme olmuş. İnsan deneyimlemediği şeyden korkuyor işte ama bir şekilde doğacak bebişlerimiz Allahın izniyle. Çünkü ben de çok yoruldum sıcaktan istediğim gibi hareket edememekten. Burdan haberleşebiliriz pazartesi günü
nesli123- Bende 38+2’yim doktor muayenesinde bebek doğum kanalında ancak tam olarak baskı kurmamış demişti. Hafta ilerledikçe bebek irileşecek 40. Haftada suni sancı veririz dedi, elimden gelen her şeyi yapıyorum bebişin kendiliğinden gelmesi için:)
mom_k Mrverdgn58 ben de günlük 1 saat minimum yürüyorum, sürekli çömelme squat yapıyorum ama gelmeyince gelmiyor minikler işte 🫠
iremd-1798 Edoli42 muhakkak haberleşelim. Birbirimize destek oluruz 🥹 tabii ki öyle de böyle de bebeklerimize kavuşmuş olacağız ,❤️ inanın bende sıcaklar ağırlık o kadar kötü bir hal aldım. İlk kızım da ilk okula başlayacak yaz tatilinde tatile havuza götüreceğim dedim tatil bitecek bir şey yapamadık onunda gönlünü yapmak istiyorum. Hamileyken ve son zamanlarımken de bir yere kıpırdayamıyorum 🥹
iremd-1798 Helbestt evet evet büyüdükçe hareketler azalıyor normalde günde 10 defa ediyorsa sorun yok diyorlar ama 10 defa da şu an da benimki de o kadar hareket etmiyor doktor normal dedi ama 🥹
Helbestt iremd-1798 dediğinizi yapınca hareket hissettim ama çok cılız hareketler normaldir 10 dan fazla hareket etti ama çok cılız hareketler
4949zilanerturk iremd-1798 hayır günlük kontrole gidiyorum her gün ama diyo geç dolenme olmuş biraz daha vakit var😂 sonadet tarihine göre 41+1
iremd-1798 sumeyye-11 evet oluyor batma kramp gibi sanki böyle bir şey çıkacak ya da açılıyor gibi hissediyorum. Son zamanlar olduğu için baskı yapıyor ve bu normal karşılanıyor canım.
iremd-1798 Helbestt olabilir hareket ediyorsa hiç korkmayın. Benim kızımda sabahtan beri çok hafifti gece baya hareketlendi bir an doğacak bile sandım. Her gün bir olmaz. Küçük de olsa 10 dan fazla hareket etti ise bir şey yoktur içinizi ferah tutun. ❤️
Dlkgznfr iremd-1798 41+4te doğuma girdim suni verilecekti istemedim sezaryen girdik ne yazik ki kakasını yapmıştı zamanlama iyi dedi doktorumuz normal doğum beklemememiz isabet olmuştu o gün için geçen Salı doğum oldu yoğun bakımda bebeğimiz maalesef ama durumu iyi çok şükür 🙏 bu kadar beklemeyi ben istedim ve pişmanım doktorumuz alakası yok dedi ama..
iremd-1798 Dlkgznfr durumunun iyi olmasına çok sevindim tek zamanda da birlikte evinize dönün inşallah ❤️ ben doktorun kendi verdiği tarihe göre hareket ediyorum umarım sonunda pişmanlık yaşamayız 🌹
Papatya123_ Dlkgznfr merhaba acaba ultrasonla bakarken bu durumu farketti mi doktor yani sadece doğunca mı anlaşılıyor ben 39 + 5 deyim 40 + 2 de sabahtan yatış yapacağım suni sancı İçin eğer 3 gün içerisinde olmazsa bu dediğiniz durum endişelendiriyor biraz beni