iremd-1798 sumeyye-11 evet oluyor batma kramp gibi sanki böyle bir şey çıkacak ya da açılıyor gibi hissediyorum. Son zamanlar olduğu için baskı yapıyor ve bu normal karşılanıyor canım.
iremd-1798 Helbestt olabilir hareket ediyorsa hiç korkmayın. Benim kızımda sabahtan beri çok hafifti gece baya hareketlendi bir an doğacak bile sandım. Her gün bir olmaz. Küçük de olsa 10 dan fazla hareket etti ise bir şey yoktur içinizi ferah tutun. ❤️
iremd-1798 Dlkgznfr durumunun iyi olmasına çok sevindim tek zamanda da birlikte evinize dönün inşallah ❤️ ben doktorun kendi verdiği tarihe göre hareket ediyorum umarım sonunda pişmanlık yaşamayız 🌹
babygst Ebru12494040 musluk suyuna o Meryem ana otunu koyuyoruz sonra annem dualar etmişti Ayetel kürsi Felak Nas İhlas Fatiha Bunları edip bekliyoruz doğum olunca suyun içinden çıkarıyoruz kanama vs devam ettmesin diye
iremd-1798 sumeyye-11 aynı şeyleri yaşıyoruz umarım doğumlarımızda kolay geçer de sağlıkla kavuşuruz ❤️
Papatya123_ Dlkgznfr merhaba acaba ultrasonla bakarken bu durumu farketti mi doktor yani sadece doğunca mı anlaşılıyor ben 39 + 5 deyim 40 + 2 de sabahtan yatış yapacağım suni sancı İçin eğer 3 gün içerisinde olmazsa bu dediğiniz durum endişelendiriyor biraz beni
Dlkgznfr Papatya123_ ne yazık ki ultrasonda belli olmuyormuş bana da suni teklif etti ama normal doğum olma ihtimalinin de çok düşük olduğunu da söyledi zaten bizde ihtimale bırakmadık iyi ki de öyle olmuş. Sezaryen hiç araştırdığım bir şey değildi fakat tahmin ettiğimden daha kolay iyileştim çok şükür 🙏
iremd-1798 4949zilanerturk oy maşallah ya benim bebişkomda bu kiloda 🥹 Perşembe ben doğum yapmış olursam inşallah nasıl olduğunu haber edeyim sana 😅😅
4949zilanerturk iremd-1798 rabim kolay bi doğum nasıp etsin inşallah canım benim bekliyorum haberlerini 😊❤️
mom_k Elayyy 2 gün önceki kontrolümüzde 3600 dedi doktor. 1 hafta daha verdi muhtemelen doğuma gittiğimiz gün 200-300 gr daha almış olur
iremd-1798 4949zilanerturk amin amin hepimize inşallah ❤️ aklınıza geldikçe sizde dualarınız da bana da yer verin. Muhakkak haber veriyor olacağım 🥹
Kutupyildizii Selam kızlar bugün 40+2 olduk sabah 5 gibi avuç kadar suyum ve lekelenmem geldi sabah da zaten kontrolüm vardı. Kontrole gittiğimde nst’ de sancı çıkmadı alttan muayene yaptılar açılmam yokmuş ama yumuşamam varmış. Alttan muayenede yapılınca hafif pıhtı şeklinde kanamam oluyor şu an yeni yeni kahverengiye döndü. Yatış veririz ama 1 haftada da doğurabilirsin 1 günde de en iyisi kendi doktoruna pazartesi kontrole gel dediler. Bebek hareketlerini sıkı takip et acil bir şey olursa hemen gel dediler. Pazartesi tekrar kontrole gideceğim büyük ihtimalle suni sancı alacağım 🥹
Papatya123_ Kutupyildizii çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşAllah 🤲🏻 Bende sizin gibiyim biraz ağrım hafif sancım baskı oluyor ama suyum gelmedi bebeğin suyu iyi olduğu İçin doktor 40 + 2 çarşamba gününe yatış verdi eğer o güne kadar bi sorun olmazsa suni sancı İLE başlayacak nasıl birşey bilmiyorum ilk bebeğim 38 + 5 de normal olmuştu
Kutupyildizii Papatya123_ ayy aynı şeyi yaşayacağız benim ilk doğumum daha önce hiç doğum yapmadım normal istiyorum ama bazen öyle bir ağrı geliyor ki nasıl yapıcam diye kaygıya kalıyorum 😭 bugün mesela alttan muayene yaptığında doktor daha bunda böyleysem doğumda nasıl olacağım dedim kaygıya düştüm😭
Papatya123_ Kutupyildizii İnşAllah kolay bir şekilde olur doğumlarımız ama o an o duygular ağrılar yaşanıyor zor olsada insan o anlarda dayanmak zorunda oluyor şimdiden kendinizi strese sokmanıza gerek yok