iremd-1798 Ayvru size de gün verir bence artık bu haftalarda veriyorlar demek ki. Güzel haberlerle inşallah ❤️
iremd-1798 Tugcetukez banada pazartesi gel son kez dedi olmazsa Perşembe yatış dedi 🥹 çok az kaldı kavuşmaya 🥹❤️
Tugcetukez iremd-1798 ayy sizin adiniza sevindim bana 41 beklicez dedi artık insanların. Dogurmadinmi kelimesindende skildim 😏
Efdyr Ben de 39 haftalık oldum. Hala beklemedeyiz. Normal doğsun istiyoruz . Bakalım ne zaman gelecek bizim kız. 🥹
iremd-1798 Efdyr ah zamane çocukları çok nazlı ve rahatına düşkün ondan dolayı gelmiyorlar 🥹🥹 sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
sumeyye-11 iremd-1798 suniden korkmuyor musun canım benimde ilk bebeğim banada teklif ederse dr ne karar vereceğimi bilmiyorum😢
iremd-1798 sumeyye-11 suniden korkmuyorum canım güzel yönetebilirsen zor değil. İlk kızımda suyum geldi suni sancı ile 4 saatte bebeğimi kucağıma aldım. Bunda hiç bir belirtim yok suni sancı yine alacağım ama belirtim olmadığı için normal olmazda ağrı çektikten sonra sezeryana alınırsam dşye korku var. Rabbim kararlamıştır ama işte arada tedirginlik oluyor 🥹 Rabbim kolay doğum nasip etsin ve sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️
sumeyye-11 iremd-1798 aminn inşallah hepimiz canım🤲🏻 peki suni verilirken yatmak zorunda mısın yoksa hareket etmeye izin veriliyor mu
iremd-1798 sumeyye-11 yatmaman gerekiyor o zaman ağrıyı çok hissediyorsun nstye bağladıklarında yatıyorsun sadece geriye kalan sürede gezebilir ve hareket edebilirsin gez ve et de çok iyi geliyor ❤️
babygst Ebru12494040 musluk suyuna o Meryem ana otunu koyuyoruz sonra annem dualar etmişti Ayetel kürsi Felak Nas İhlas Fatiha Bunları edip bekliyoruz doğum olunca suyun içinden çıkarıyoruz kanama vs devam ettmesin diye
Papatya123_ Ebru12494040 benim gittiğimde devlet 39 + 3 de gittim 6 gün sonra 40 + 2 sıra verdi yatış yani
iremd-1798 sumeyye-11 rica ederim ❤️ ne kadar motive dolu doğuma girersen o kadar güzel geçer. Dediğim gibi yönetmesini bilmek lazım yönetmekte doğumu kolaylaştıracak hareketleri doğumhaneye aldıklarında suni sancı alırken de yapmanız 🥹
iremd-1798 Tugcetukez bende sorma ya herkes ya arıyor ya soruyor doğurmadın mı diyorum haberin olurdu doğursam 🥹🥹 son 6 doğurdum diye her yere yazacağım sorup durmasınlar 🥹
Mrverdgn58 mom_k aynıyız banada bebek iri dedi ama 40.haftayi bekletiyor bol bol yürüyus yap merdiven çık hurma ye diyor yapıyorum ama belirti yok 😔
mom_k Mrverdgn58 ben de günlük 1 saat minimum yürüyorum, sürekli çömelme squat yapıyorum ama gelmeyince gelmiyor minikler işte 🫠
Helbestt Merhaba ben henüz 36+4 teyim bugün bebeği birkaç kere tek hissettim normal mi ? Dün kontrolüm vardı herşey normaldi ama bugün birkaç kere tek hissettim endişelenmeli miyim sizce. Sizde de öyle mi ?
iremd-1798 Helbestt endişe etmeyin çikolata yiyin sola yatın ya da yemek yedikten sonra sırtınıza yastık alıp rahat bir şekilde oturun karnınızı dürtün gerekirse. Büyüdükçe yer kalmıyor ve eskisi gibi hareket edemeyebiliyorlar. Benimde bugün sabah hareket etmedi sırtıma yastık alıp rahatça oturdum karnımı bastırdım. Hareket etmeye başladı kızım ❤️