Zeyynep Zehoyasuncuk ben hamile olmadan da olduktan sonra da hep erkek le ilgili şeyler gördüm rüyamda erkek çocuk mavi elbise mavi tesbih ama içime kızmış gibi doğuyor hala öğrenmedim 14+1 acaba görülürmü çok merak ediyorum
Zehoyasuncuk Zeyynep aynen Bnde öyleyim hep erkek çocuk kıyafetleri ilgimi çeker Bnde rüyamda kız gördüm gibi bir şey Oldu da bilmiyorum artık 😍😍
Arassinci Kız geçiyo hep ama bilemedim ilkinde de hep kız diyodum ama oğluşum oldu inşallah bu kız olur 🥰
Nezahatozen Zehoyasuncuk kiz hissediyorum bazı kişi kız hissediyor bazıları erkek diyor bakalim hayırlısı artik
Veyselimiz Kızlar bnm canım çok sıkkın niye derseniz bnm bi oglum daha var bugun burnunda erkek olacagını öğrendim Eşimin kuzen karısıyla berabere hamilryiz ve onun ilk çocugu çok erkek istiyordu şimdi bisey desem veya mutlu olsam bana nispet yapıo diycek şaştım bnde çok kız istiyordum ama olmadı nasip degilmiş saglıklı olsunda tek onunkide kız demişlerki
Zehoyasuncuk Veyselimiz ay ne alakası var anam sende allah nasip etmeyince etmiyo niye nispet yapmış olasın ki
Mello Benim içeme hep kiz olucagini his ettim ama herkez dedi ki erkek kesin erkek işte Benim bi kizim var çok erkeğe benziyordu küçükken eşim rüyasinda kiz gördü bende küçük toka gördüm ve ögrendim bi kizim olucak inşallah 😍🥰❤️♾❤️🙏
esractn Zehoyasuncuk ilk bebegimin kalbi durdu canım 8haftalikken, bu ikinci gebeliğim oluyo yani. Rabbim 1 tane aldı ama 2 tane verdi diyoruz biz hep 😊😊😊