Pinarclk Zehoyasuncuk ben rüyamda kız gördüm. Ama herkes erkek dedi. Bugün kontrolüm vardı. Doktor iddiaya bile girebilirsin kız dedi🥰🥰🥰
Anacsevgidolumelek Zehoyasuncuk anneler hissedermis erkek gibi ama cevremdeki herkes kiz diyor 1.5 ay sonra ogrenecez bakalim paşa mi prenses mi :)
Mevaninannesiii Zehoyasuncuk içime erkek doğuyo fakat rüyamda kız bebek gördüm henğz belli değil cinsyetmz😁
Zehoyasuncuk Anacsevgidolumelek ay dimi ya Bnde öyle düşünüyorm hep karnımı severken diyorum oğlum diye sonradan kendime kızıyorum kız da olsa erkekte olsa evlat o sağlıkla gelsin de gerisi boş 😍😍
Nezahatozen en çokta ne olacağını merak ediyorum kızlar rüyamda kız elbisesi görmüştüm daha önce dünde sözde kuzenimin oğlu oldu yeni 15 günlük filan emziriyordum birde sütüm var mı diye bakıyordum vardı 13 haftalığiz bakalim ikili tarama da çok az ihtimal erkek dedi ama belli de olmaz dedi
Zehoyasuncuk Nezahatozen bna da herkes erkek diyorlar ama bilmiyorum artık hayırlısı olsun bakalım 😍😍
yaseminan Mevaninannesiii benim rüyalarımın çoğu kız bebekti ama bugün doktor erkek dedi tersi çıkıyor😄
esractn Zehoyasuncuk benimkiler ikiz. Içime bi tanesinin kiz olduğu doguyo, ya ikiside kiz olcak yada bi kız bi erkek diye icime doğuyor😁 Sağlıklı olmaları en büyük temennim ama tabi 🤲🏻☺
Limonata Zehoyasuncuk bugün doktora gittik 12 haftamdaydım doktor kağıda yazdı verdi bana haftaya Cumartesi parti yapacağım😀😀😀 ama çatlıyorum o kağıt orda duruyor ve ben bakmıyorum🙊
Anacsevgidolumelek Limonata 12.haftada belli oluyor mu yaa 🙄🙄🙄 erkekse belli eder diyorlar ama bilemedim ben kapidan cikar cikmaz bakardim heralde 😂
Kelebek123 İlk gebeliğimde kız hissettim kız oldu. Bunda bazen kız bazen erkek hissediyorum. Çok karışık. Hayırlısı olsun
Anacsevgidolumelek Zehoyasuncuk yaa gercekten o icgudusel bir sey yanilma payimiz yok mu elbette vardir ama his yani. Kiz olsa evlat olmayacak mi en balli kiz olacak gozumuzde ama hissettiklerimiz bu yapcek bir sey yok :) hee bu arada ben kiz bebekleri daha cok severim aslinda bir annenin ilk cocugu kiz olmali derim hep hatta ama icimde nazsiz cilvesiz kiz cocuk sempatikliginden uzak bir erkek var gibi bilmiyorum :)
Nezahatozen Zehoyasuncuk kiz hissediyorum bazı kişi kız hissediyor bazıları erkek diyor bakalim hayırlısı artik