Hiraveannesi-61 elif475475 suyum sınırda bende hiç sancı belirti vs yok büyük ihtimal suni ile başlayacak kendi sancımı beklesem geçe kalıyo bişe olur korkusu oluyo ikilemde kalmak çok kötü ya 😂
elif475475 Hiraveannesi-61 sizin en azından ihtimalleriniz varmış benim o kadar normal bir halde gitmiştim ki ordan çıkıp arkadaşlarımla kafeye gidecektim. Yatış verilip doğuma alındım resmen ben de sancı falan hissetmedim hiç 😅
Esmasolmaz34 Hiraveannesi-61 Bende bugün 39 oldum bana 38. Haftada suyun alt sınırda dedi bende de sancı yok tüm tuşlara basıyorum ama yine yok bakalım hayırlısı
Papatyakokulukiz Gizem0668 pek onlara fırsat bulamadım oğlumun peşinden koşmaktan ama sürekli merdiven indim çıktım hiç oturmaya fırsatım yoktu hep hareket halindeydim.
Gizem0668 Papatyakokulukiz belki spor falan yaptiginizdandir diye düşünmüştüm ne güzel bir doğum hikayesi böyle şeyler görünce korkum gidiyor gerçekten sağlıcakla büyür inşallah 😇
Papatyakokulukiz elif475475 insallah canm senin ki benim dogumumdan daha basit olsun bir avazda dogur inşallah 🤲🏻
Cemre44 Darısı başıma hamileyken yaptığınız bi şey var mı örneğin düzenli yürüyüş vs. Hayırlı olsun 😘❤️
Papatyakokulukiz Cemre44 teşekkür ederim. İnanın özel birsey yapmadm . Oğlum var 1 yasinda hep peşinde kosturdum ama hep elimden geldiği kadar merdiven in çık yaptım hiç yatmadm hep hareket halindeydim
Hatice5258 Papatyakokulukiz maşallah sağlıklı mutlu huzurlu yıllarınız olsun. Herşey gönlünüzce olsun. Sizin,evlatlarınızın ayaklarına taş gözünüze yaş değmesin inşallah 🤲❤🌹
gamisel Papatyakokulukiz Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bende 33 haftalıgım normal gidiyor şuanlık 42 gündür yüz felci geçiriyorum sizlerin dualarına ihtiyacım var çabucak iyileşeyim 🙏🏻😔
Papatyakokulukiz gamisel çok geçmiş olsun balım Allah kolaylık versin bir an önce toparlanirsin insallah 🤲🏻
Eceninannesii emineaycyilmaz ben de 39+6 dayım ..Hiçbir belirtim yok bekliyoruz bakalım ama gittikçe heyecan ve korku artıyor sanki
Eceninannesii Papatyakokulukiz Allahım analı babalı büyütsün inşallah❤️ Bize de sizin gibi doğum nasip etsin,ne güzel geçmiş su gibi 🧿
Papatyakokulukiz Eceninannesii Amin canm darısı başınıza inşallah sizin ki benim dogumumdan daha kolay olsn inşallah 😊🤲🏻