Nefise2000 Papatyakokulukiz ne olur biz hamilelerede dua edin maşallah ne güzel doğum allah sizede bebeğinizede uzun ömür versin inşallah😊
Papatyakokulukiz gamisel çok geçmiş olsun balım Allah kolaylık versin bir an önce toparlanirsin insallah 🤲🏻
Papatyakokulukiz Eceninannesii Amin canm darısı başınıza inşallah sizin ki benim dogumumdan daha kolay olsn inşallah 😊🤲🏻
Papatyakokulukiz Bsk_cb yok canım hafif bir iğne batması hissediyorsun kesik atmadan doğum yaptım 3 tane dikisim var
birmeleginannesi_ Papatyakokulukiz canım hayırlı olsun bende 39+1 de salı günü suni ile normal doğum denicem doktor şekerden dolayı 40 i beklemeyelim dedi korkuyorum 🥹 nasıl oluyo suni fitil mi verdiler serumdsn mi direk sanci olmadan suni ile doğum yapabilir miyim sence 🥹
Papatyakokulukiz birmeleginannesi_ serum verdiler canım . İlk dogumumda sancım yoktu mecbur 38 haftamda doğum yapmam lazımdı suni verdiler 2 saatte doğum oldu bu da 2 doğumum 5 e kadar evde çektim sancı hastanede suni verdiler düzensiz olduğu için 1 saat sancı cektim doğum yaptım
Asli4545 @"Papatyakokulukiz maşallah size benim de 3 cm açıklık var bir haftadır ilerlemiyor cuma yine gideceğim kontrole 39+4 deyiz az kalmıştır inşallah 🙏