sorybaby Fundaaaaa benim de hep hayalimdi açelya koymak oğlum oldu 😅 şimdi de 20. Haftadayim hala net degil ama kiz gibi diyorlar ama ben kesin kiz diyorum açelyam gelcek🥹🥹 rüyamda da ne hikmetse güneş ismini gördüm onun için iki ismi de koycam inşallah minnoşcuklar hayirliisyla gelsinler🥰🥰
Fundaaaaa sorybaby 2. oğluma kız dediler başta 26. Hafta da öğrendik erkek olduğunu. Ama o zamana kadar adı falan belliydi Açelyamız geliyor demiştik Metehan geldi 😁 şimdi kız dediler dedim isim bakmaya gerek yok Funda’nın çiçeği geliyor 🥲 açelyanın anlamı bize çok uyuyor fundagillerden bir çiçek annesinin çiçeği 🫠😻
mrvsylmzz Evhamlikurabiyeanne biz Zeynep erva koymuştuk şimdi pişmanım bence kulağına iki isim okutun ama kimlikte tek olmalı soyadıyla bakıyorum hastanede felan kağıtlarda uzun uzun yazıyor ilk çocuk olunca bi her şeyi istiyoruz ama en iyisi kimlikte tek 😭
Burcu395 mrvsylmzz ben iki isim olayını hiç sevmiyorum sanki konulan ad güçlü güzel değilde yanına bir tane daha koyalım gibi hiç hoş olmuyor kimsenin isminide uzun uzun söylemek istemiyorum sırf bu yüzden aslı koydum kızımın adını sade asil ve romantik böyle düşünmekle haklısın insanın gözü nasıl çizgili kıyafete yorulur dil bu uzun uzun söylemekten de yoruluyor bu cocuklar okullarda sınavlarda iki isim bide soyad kodlayacak yazık bence helede soyad uzunsa eyvallah
Leilani Nazo_avlu Hifâ kızımın ismi 😍 Ahu/Asu, Akça/Aksa, Deva, Aslı, Meltem, Sofya hoşuma giden isimler
Makbule_199110 MerveA7 malesef evet aynen öyle oldu istemsizce koymak zorunda kaldık o bu kesmesin diye 🥺😔
MerveA7 Makbule_199110 keşke karışmasalar herkes yerini bilse çocuk kendilerinmiş gibi davranmasalar ama işte bazı kesim var maalesef öyle sağlık olsun artık yapacak bişey yok🥲 sağlıkla büyüsünler inşallah evlatlarınız evlatlarımız 🤲🏻😊
mukadderzeynep Zeynep Sare ilk kızımın adı doğacak bebeğimize de Zehra ismini verdik bekliyoruz Zehroşumuzu 💕💕
Esraalbayrak Eşim asel olsun istiyor bende umay , reyyan , ceylin , mina geçiyor alımdan ?? Hala uzlaşamıyoruzz
BerrakYagmurMert Müjgan , Süreyya ya da Piraye istemiştim ben ama çevremde hep tepki aldım eski isim diye. Güneş koymaya karar verdik . Masal , Turna beğendiklerimizden ama.
mrvsylmzz Burcu395 kesinlikle öyle ilk çocuk olunca insan düşünemiyor hep güzel olanı istiyor sonrasını görmüyor gözümüz şimdi ikinci kızım gelecek tek isim koyacağım ilk kızımın ikinci ismini bile sildirmeyi düşünüyorum
mujgan_33 28 haftalık hamileyim ve yıllardır hayalim olan Arya ismini koyacağım.Esimle sevgiliyken karar vermiştik ve 6. yılın sonunda evlendik.Hayalimdi gerçek oluyor😍
Makbule- Elizan Efnan ve Ecrin bu isimleri çok beğendik aralarında Elizan daha ağır basıyor Elizan koyacagız gibi
Fatma-1234 Nazo_avlu ben Duru ismini beğeniyorum ama hem popüler hemde babamız Elçin istiyor kızımın adı Elçin Allah nasip ederse
Cihangir09 Nazo_avlu bizde daha dün cinsiyeti öğrendik erkeğe dair bir sürü fikrimiz vardı ama kız ismi yoktu ☺️ Net karar vermemekle birlikte sanırım Berra olacak 🥰