Edsn Nazo_avlu ben de hem önereyim hem bana da yardımcı olsunlar çok iyi olur Dila,Almina,Beren ve Bengü arasında kaldım ben de 🌸🤔
Ruhummavi Ben güneş, mavi falan koymak istiyordum. Eşim tutturdu bizde Türk ismi dışında isim kullanılmıyor bizde sadece öz türkçe isim bakabiliriz diye tıkandım kaldım 🙈 Hem öz türkçe olsun hemde uluslararası kullanıma uygun olsun derken kafam karıştı
Nf3346 Ruhummavi kızımın adı bala . Kız çocuğu anlamında bala hatun diyor eşim kızıma seslenirken hoşuma gidiyor. Şeyh edebalinin kızını adı
Fundaaaaa Ruhummavi ilay o kadar güzel ki kızıma koymak çok istedim ama arkadaşım benden önce koydu 🫠😻
hakinh Bizim aklimizdakiler de Ada, Bilge,İmge. Daha erken karar vermek için başka isimlerle de karşılaşabiliriz diye düşünüyorum 😊
Werwik Nazo_avlu benim adım Merve eşimin adı Can, kızımıza Mercan ismini düşünüyoruz 🌸 yani eşim çok net ama ben kararsızım 🥹
Summmmyy Werwik ay canım o kadar şanslısın ki sakın düşünme koy hem anlamı çok güzel olmuş hem de çok havalı bir isim de denk gelmiş keşke bizde de öyle olsaydı
B_simla Burcu395 Ela koyucaz bizde inşallah🌸 birçook isim düşündük(bade defne Eylül alara vs) ama sade ve zarif bir isim.
Lara_07 2 isim zor oluyor her yerde kullanması, Biz Lara koymaya karar verdik. ama Deva ismini de çok beğendim fikir olsun ☺️
mrvsylmzz Burcu395 kesinlikle öyle ilk çocuk olunca insan düşünemiyor hep güzel olanı istiyor sonrasını görmüyor gözümüz şimdi ikinci kızım gelecek tek isim koyacağım ilk kızımın ikinci ismini bile sildirmeyi düşünüyorum