ozlemprlk16 Gul_1704 benim için isim anlamı önemli kızımın adı tavsiye amaçlı yazdım tabiki koyma zorunluluğu yok tercih meselesi canim
Gulcan1310 Ben Ahsen Alâ olmasını istedim eşim bilge ismini istedi son karar ikimizinde dediği olsun diye Ahsen Bilge’ye karar verdik
Kardelenlinam Nazo_avlu bizimde iki numara kız bende bekleyeyim notlarımda bunlar vardı belki beğenirsiniz Lidya Lavin Larissa Larin Linda Elvin
Fundaaaaa sorybaby henüz gelmedi kendisi uzun bir yolu var 🫠😁 aldığım duyumlara göre çok kibarcık oluyorlarmış 🫠😍
sorybaby Fundaaaaa benim de hep hayalimdi açelya koymak oğlum oldu 😅 şimdi de 20. Haftadayim hala net degil ama kiz gibi diyorlar ama ben kesin kiz diyorum açelyam gelcek🥹🥹 rüyamda da ne hikmetse güneş ismini gördüm onun için iki ismi de koycam inşallah minnoşcuklar hayirliisyla gelsinler🥰🥰
Sevilgl Bade ismini öneren anneleri gördüm bi anlamı aşk kutsal sevgi olsada bi anlamı da şarap içkidir. Eğer bu konuda hassasiyetiniz varsa bilginiz olsun istedim sağlıkla gelsin hepimizin melekleri ❤️❤️❤️
Makbule_199110 Nazo_avlu bak bende bol kiz var maşallah sırasıyla sayayım 😁😁😁😍1.kizim Miray 2.kizim Merve 3.kizim Şengül 4.kizima hamileyim Sena isiminde karar kıldık gibi sec beğen 😁😁
MerveA7 Makbule_199110 o isimlerin içinde 3. Şengül koymanız sebebi nedir acaba merak ettim büyükler mi istedi diye düşünüyorum 🫣
Smy9494 Gizem0668 daha farklı anlamları var cennetin kapisinda bekleyen melek demek hz.zekariyanin eşi, Elisa daha hoş geliyor kulağa bana göre 😊😊
Mervee96 Smy9494 iyi araştırın eşimin yeğeninin ismi Elisa hristiyanlar Hz.İsanın eşine Elisa (Eliza) (Elizabeth) diyorlarmış.Yani aslında gayrimüslim bir isim bı hoca söylemişti bunu ve bikac kaynaktan okudum bilgi vermek istedim ☺️
Evhamlikurabiyeanne Bir kizim var Hüma dogacak olan kizimin adini da Zeynep Ece olacak insallah Zeynep i eşim istedi Ece yi ben
mrvsylmzz Evhamlikurabiyeanne biz Zeynep erva koymuştuk şimdi pişmanım bence kulağına iki isim okutun ama kimlikte tek olmalı soyadıyla bakıyorum hastanede felan kağıtlarda uzun uzun yazıyor ilk çocuk olunca bi her şeyi istiyoruz ama en iyisi kimlikte tek 😭
Makbule_199110 MerveA7 malesef evet aynen öyle oldu istemsizce koymak zorunda kaldık o bu kesmesin diye 🥺😔
HlionY Nazo_avlu biz 35 haftalığız Şuan 🩷 Asel Hira 🩷 olucak inşallah Ayla İkra Buğlem Açelya İnci Parla Beril Aden Ayşim Yüsra Neva Erva Alya Lina Karen Bu isimlerde çok güzel iki isim olarak birleştirilebilir de 💕💕
MerveA7 Nazo_avlu ilk kızımın ismi Duru 2. Kızıma hamileyim Beren Ada Mira gidip geliyorum bu isimlerin arasında Deren Derin lavin ve ela ismileride kulağıma hoş geliyor 🙃