1cocuk1bebek Bizde isim konusunda can çekişiyoruz resmen eşim Akça diye diretiyor ben alışamadım henüz hala bakıyoruz
Gizem0668 Smy9494 ben de kızımın adını elisa koyacaktım eşim de çok istemişti ama elisa bir rahatsızlık ismi imiş esila koyucaz harf değişikliği yaptık isterseniz bir daha araştırın
Smy9494 Gizem0668 daha farklı anlamları var cennetin kapisinda bekleyen melek demek hz.zekariyanin eşi, Elisa daha hoş geliyor kulağa bana göre 😊😊
hakinh twn_babymom ben mide bulantısı yaşadım ama rahatsız edecek derecede değildi. Hiç kusmadım. 🙈 Aşermede olmadı. 😳
2Princess1Mom Nazo_avlu Bir kızım var adı Laren Su. Çok beğenerek koyduk. Laren iyi huylu temiz dürüst demek 🥰
sorybaby Fundaaaaa ay bende açelya koycam bebeğiniz nasıl huyu suyu falan bir de kolay geliyor mu söylemesi 🥰
Fundaaaaa sorybaby henüz gelmedi kendisi uzun bir yolu var 🫠😁 aldığım duyumlara göre çok kibarcık oluyorlarmış 🫠😍
ebru1221_ Nazo_avlu eliz mavi olucak nasipse bizim kızımızın ismi 🤍 ama Nil, ayliz, lina, deniz, tanem de çok hoşuma giden isimler arasında ✨
Eee123 Mstfmom Mstfmom bir arkadaşım elif neva koydu diğer arkadaşım da elif doğa koydu fikir olur belki size 🌸
Busra19s Kuran’da geçen ve güzel bir anlamı olan kız bebek isim öneriniz varsa bende duymak isterim anlamiyla bir yazar mısınız 🥰
Smyee1 Nazo_avlu Allahın izniyle Duru olacak kızımın adı. Ahsen, İpek, İnci, Sare bunlar da çok beğendiğim isimler