Fundaaaaa Crnogzhn bizde Afra Nil ve açelya arasında çok kalmıştık çok hoşumuza gitmişti Afra Nil de 🫠
tugbakds16 Nazo_avlu Ben 9 haftalık hamileyim eğer kız olursa KUMSAL erkek olursa da DORUK KOYMAK İSTYORIM
twn_babymom tugbakds16 bende 9 haftalığım 9+5 mide bulantısı kusma yada aşerme vs bunları yaşadınız mı acaba bende hiçbiri yok suana kadar 😇😇😇
twn_babymom Alisa , Alin , Afra , Alâ , Alara , ben bu ları düşünüyorum daha cinsiyet belli değil ikizlere hamileyim
hakinh twn_babymom ben mide bulantısı yaşadım ama rahatsız edecek derecede değildi. Hiç kusmadım. 🙈 Aşermede olmadı. 😳
Nazo_avlu twn_babymom 9 hafta da bır basladı benım kusma suan 19 haftalıgız çok şükür bu hafta kesıldı ama ılk kızımda 1 ay sadece aabah bulantısı oldu baskada hıcbırsey olmamıstı gebelıkler bırbırınden cok farklı oluyor
Asiyeozgur 3.5 yaşında bi kızım var ismi Amine Duru. Şimdi ikinci kızıma 18 haftalik hamileyim daha bizde karar veremedik fakat Zeynep Ela , Zeynep Sare gibi düşünüyoruz
Eluskonunannesi Mstfmom ilk kızımın adı Elif yanına bir şey koymadım ama sonıf arkadaşları var Elif Sare, Elif Erva ve Elif İdil 😊 hepsi de çok güzel bence. İkinci kız olsaydı ona da İpek koymak istiyordum ama erkekmiş kereta 😍
Gizem0668 Smy9494 ben de kızımın adını elisa koyacaktım eşim de çok istemişti ama elisa bir rahatsızlık ismi imiş esila koyucaz harf değişikliği yaptık isterseniz bir daha araştırın
68pembemavi01 Nazo_avlu Bir kızım var Yüsra Lina ismi 2.kızım olacak İkra Liya karar verdik 2.ismi eşim sıcak bakmıyor gibi olada bilir olmayada bilir.