biranne__ Ne kadar sıklıkta yapmak iyi olur? 35. Haftadayım ufak ufak başladım. Kaslarım esnek olsun istiyorum kolay doğum için mümkünse… Ama bunu ne sıklıkta yapsam daha yararlı olur. Bir de doğum başlatıcı tipte egzersiz de var onlara ne zaman başlanmalı?
Busestl biranne__ ben 36+2 de gittim artık başlayabilrisin herşeye dedi Meme ucu uyarısı Ananas Merdiven in çık İlişki Hurma Pilates Yürüyüş gibi gibi
sariniz13 biranne__ aşkım bol bol plates topuna otur onun üzerinde egzersiz yap asla bırakma hamileliğimin başından beri yaptım 29 haziranda doğum yaptım 6 cm açıklıkla hastaneye gittim ve bütün sancılarımı plates topunda karşıladım
Aslanice biranne__ ben 27. Haftamdayim 12. Haftadan beri simge duman YouTube kanalındaki gebe doğum egzersiz uzmanı onun gösterdiği haftama uygun ısınma esneme hareketleri yapıyorum ağrım sızım olmadı hiç kramp dahi girmedi memnunum kanala bakmanı öneririm
biranne__ Busestl hm anladım canısı yürüyüş ve merdiven mecburi oluyo markete çıkıncada spor meselesini merak ediyordum bide göğüs ucu kremi meselesi de vardı teşekkür ederim ❤️
Ecmsrn biranne__ bence şimdiden hergün olacak şekilde başlayın erken doğum riskiniz yoksa 37 de başladım ben 40+5 hala gelen giden yok
Zehrazaras11 sariniz13 kaçıncı haftada doğurdunuz acaba bende 28. Haftadan beri pilates topuna oturuyorum her akşam ve dairesel hareketler yapıyorum kalçam ile
biranne__ Ecmsrn bunu düşünerek başladım zaten varya o kadar bekletmez inşallah bizim spa da sizinki de gelir inşallah artık 😊😊❤️
sariniz13 Zehrazaras11 39+1 de doğurdum aşkım bende 22 den beri hep plates topundaydım yukarı aşşa zıpladım nefes egzersizi yaptım pelvik hareketleri yaptım hepsini kendi kafama göre yaptım video falan hiç izlemedim sonra sandalyeyi tutup squat yaptım herkes bana yapma erken doğum olur vs.dedi ama çok şükür zamanında doğurdum ve tabikide haftam işerleyene kadar özellikle squatını haftada 2 kez 5 dakika yaptım plates topunu da aynı şekilde
biranne__ Aslanice onları yapıyorum canısı zaten her gün devam edicem ama kaslarımın iyice açılması için
Busestl ZryAy--- vallahi çok yapamadım acıyo diye göğsümün ucu baya var ama acıyo. Yaptıgım zamanda kremi sürğyprum göğüs ucımu sıkıp bırakıyorum 10dk boyunca
Aslanice ZryAy--- benimde göğüs ucum var ama arkadaşım yeni doğum yaptı onunda yoktu bebeği emdikçe üç çıkmaya başladı Trendyol da felan meme ucu çıkarıcı aparatlar var tavsiye ederim çünkü meme ucu olmayınca bebek tam memeyi kavrayamadigi için aç kalabilir