_SeReNn_ Canan4646 merhabalar ilk oğlumu orada dünyaya getirdim doktorum pırıl hanımdı çok ilgili güler yüzlü ve anlayışıydi gayet memnun kaldım şimdi ikinciye hamileyim tekrardan pırıl hanım diyorum 🫶🏻🌸 Temizliğe gelecek olursak bir özel hastane kadar tabiki değil ama çok da kötü değildi
Doamomy12 _SeReNn_ Bende şuan pırıl hanıma kontrole gidiyorum hatta yarın kontrolüm var sanırım ilk nat ye giricem 34+1 olucaz alır heralde
_SeReNn_ Doamomy12 kabul eder çok tatlı hir doktor sen güler yüzlu olunca o da aynı oluyor emin olun 🥰
Pimiriya Crngns_ arkadaşım gece 12ye kadar odada kalmış eşiyle sorun olmadı onlar yardımcı oldu bana hatta bu konuda dedi
Pimiriya Crngns_ benimde merak ettiği konu tekli oda talep edilince mi veriliyor onu öğrenemedim çift kişi kalmak istemiyorum
Crngns_ Pimiriya eğer boş oda varsa hemşireden rica edebiliyormuşsun ama eş kalır mı bilmiyorum kimsem yok eşimden başka çok zor durumda kalacağım izin vermezlerse
Hazii19 Kızlar merhaba doğumunuzu yaptınız mı acaba bende deniz hocaya gidiyorum Silifke’de tanıdığım kimse yok soramıyorum da doğumhaneler nasıl bi fikriniz var mı deneyimlemişseniz ?
_SeReNn_ m_mervee merhabalar henüz yapmadım 35 haftalık olacağım ,ebe giriyor doğuma doktor pek girmiyor acil durum olmadığı taktirde devlette yaptım ilk doğumu girmemişti özelde belki giriyordur onu bilemeyecegim
hamcokelek33 _SeReNn_ merhaba hangi doktora takiplisiniz, ben ekim ayında babamların yanına geldiğimde düşük tehlikesi atlattım, aşırı kanamam vardı nöbetçi kadın doğumcu leyla hoca ilgilenmişti allah ondan bin kere razı olsun beni rahatlatmıştı
m_mervee _SeReNn_ özelde ebe de ilgilenmedi benimle son dkya kadar kendi kendime mücadele vermiştim doktor son 10-20 dk geldi kesti çıkardı dikti gitti başka bir şey yapmadı 🙂 şuan ki tek derdim ilgili ebe kadrosu 🙂