Halme Hatusamu kemik yapısı erkekse iri oluyor. Bide karın altı kısmı farklı. Ama sizinki in başı buyuk. Yani iri, erkek gibi
Hasret3449 Hatusamu inan canım ben anlamıyorum sadece bi arkadaşa yorum yaptım oda pipisi ortadaydı ama pipide olmaya bilir benim ultrason na benziyordu diye❤️
Aysegll12 Kayipcorap biz 12+6da öğrendik kız demişti doktorum🥹geçen hafta detaylı ultrasonda da kız dedi💓benimde eşimin bütün yeğenleri neredeyse erkek bizde hep erkek bekledik ama gönlümüz hep kızdan yanaydı çok şükür rabbim gönlümüze göre verdi🤲🏻💓
Kayipcorap Aysegll12 ay gönlümden kız geçiyor da nasip neyse o olsun. İkisi de evlat neticede. Hayırlı olsun dünya tatlısı kızınızı kucağınıza sağlıkla alın inşallah 🤍 biz de önümüzdeki hafta içi gidelim diyoruz bakalım ne diyecek doktor
Aysegll12 Hasret3449 özele gidiyorum hatta doktoruma güvenip cinsiyet partisi bile yaptım🫢sonradan korktum tabi ya değişirse diye😊
Hasret3449 Aysegll12 10 haftama girecem😀daha çok erken ama merak işte gidip kıyafetlere bakıyorum kız kıyafetine bakıyorum ay çok güzel diyorum erkek kıyafetine bakıyorum ay bunlar da çok güzel diyorum😀
fairuzhanim minigimherseyim_ bende liv hospitalde takip ediliyorum açıkçası baya merak ediyorum değişecek mi cinsiyet diye.. fetal dna sonucunu dört gozle bekliyorum artık
Brcuburci fairuzhanim böyle durumlarda yanında çikolata bulundurun ikili teste gittimde bana da yürüyüş yap çikolata ye demişlerdi☺️☺️