Mamacita_1 ay hiç kaçırmayın uykularınızı gidince göreceksiniz zaten inanılmaz sakin dinleyen ilgilenen bir doktor Mete bey.Ayrıca kimsenin göremediği tüm detayları farledebilecek tecrübeye de sahip bana çok güven verdi rahatlattı sağolsun bende devamlı panik haldeydim ikili testte riskli çıkmıştım genetik test temiz gelince detaylı benim için çok önemliydi ve çok şükür oradan da sağlıklı onayını alıp çıktık içimiz rahatladı 🥰Darısı size inşallah 🥰🥰 Hakan beyin reklamı çok ama benden iki hafta küçük olan hamile arkadaşımı aşırı korkuttu bebeğin burnu çok az küçük diye downlu filan dediler yetkisi olmadan dosya filan düzenlemiş kaç ayrı teste doktora gittiler filan çocuk sağlıklı çıktı.O yüzden ben direkt eledim açıkçası…Yani bence donanım olarak Güzelyalı daha yeni cihazlara sahiptir diye düşünüyorum ben ilk doğumumu da orada yaptım çok memnun kaldım inşallah ikincisi de orada olacak..Ama balcalıyla arasında aşırı bir fark varsa balcalı da değerlendirilebilir oraya giden arkadaşlarım da var gayet memnunlardı.