NNanelimonn Mamacita_1 Dediğim gibi önemli olan doktor iyi yapmışsınız🥰 çok sevindim biraz da olsa faydam olduysa.Hayırlısıyla,saglıkla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah🥰🙏🏻
Hiratuba deryalardanbiri canım bende Güzelyalı da Hülya sucu’ya gidiyorum Mete sucu’nun eşi. Ama Hülya hoca detaylı yapıyor beni başka doktora yönlendirmedi. Kızılcım hoca detaylı yapmıyor mu o yüzden mi yönlendirdi
deryalardanbiri Hiratuba kıvılcım hanım yapmıyormuş, randevu için aradığımda sadece Mete sucu yapıyor dediler sekreterler detaylı ultrasonu da
Hiratuba deryalardanbiri bizde 15. Haftada detaylı yaptım dedi bir de 20. Haftada gideceğim haftaya detaylı var dedi. Merak ettim şimdi siz öyle diyince eşine falan mı yönlendirecek yoksa kendisi mi yapacak
Nesemom13 Zehra1233 herşey normal iyi dedi ama sol böbrekte genişlik var normalde genişliğin 4 çıkması gerekiyor 5.5 çıktı dedi
deryalardanbiri Hiratuba siz de arayıp bir sorun yeniden isterseniz, ben dün konuştum hastaneyle bu şekilde söylediler çünkü
Sakineoncu deryalardanbiri guzelyali hastanesi Mete Sucu öneririm 3.500 tl verdim çok ilgili guleryuzlüydu
dorugun_annesi1 deryalardanbiri ben bu ayın 23 ünde gideceğim. Medline hastanesi doktorum sevgi sarı demir ama detaylıyı başka bayan doktor yapıyormuş. Ücreti de Giriş 1600 Detaylı 3000
Gamze_dn Nesemom13 eren haytoglu cnm .Cok ilgili dedi benim arkadasim bende ona randevu bulursam gidicem .
nurdangg Nesemom13 ben devlette de takipli olayım diye rastgele randevu almıştım eren haytoğluna çok memnun kaldım Güler yüzlü ilgili alerjim olduğu için diğer bölümlere de yönlendirip ilgilendi baştan savma muayene yapmadı sorulara tek tek açıkça cevaplar veriyor diğer randevularımı da hep ondan almaya başladım öneririm size de( Ama devlette özeldeki gibi cihazlar yok ultrason çıktısı kapkara tek parça bi kağıt oluyor bebeği detaylıca her açıdan görmek istiyorsanız özelde de muayene olun mutlaka)
sukran_kyaa Nesemom13 Ben Erdoğan koca ya gidiyorum çok memnunum sorduğum tüm soruları cevaplıyor guleryuzlu anlayışlı biri
Mavispembis1_ Gamze_dn bende hamileliğimin başından beri eren hocaya gidiyorum, çok ilgili geliyordu ama bana asla göstermiyor anlatmıyor, anca ben sorarsam. Bir kere Cevdet Adıgüzele denk geldim daha ilgili geldi :)
sedakcar Kızlar adanada ssvd yapan doktor önerir misiniz? Acıbademe gidiyordum ordaki doktorum ben yapamam dedi. Şu an 38 haftalık hamileyim doktor arıyorum