deryalardanbiri Adanada yakın zamanda detaylı ultrasona giren var mı hanımlar, hangi hastanede ya da doktora yaptırdınız, ücreti, memnuniyet durumunuz hakkında bilgi rica ediyorum sizlerden ☺️😊
Maviniz deryalardanbiri kaç haftalıkken gideceksiniz bende gitmeyi dusunuyorum ama kaç haftalıkken gidildiğini bilmiyorum
GrkmDmn deryalardanbiri İlk gebeliğimde Ebru Tarım’a gitmiştim o zamanki doktorumun önerisiydi. Bu kez başka doktorun takibindeyim kimi önerecek bilmiyorum ama Hakan beyi kimden duyduysam gitme dedi 🫠🫠
Sakineoncu deryalardanbiri guzelyali hastanesi Mete Sucu öneririm 3.500 tl verdim çok ilgili guleryuzlüydu
Mamacita_1 Merhaba ben de gireceğim detaylı ultrasona. Doktorum hakan kalaycıyı önerdi ama randevuyu çok geçe veriyor. Mete sucu var hem güzelyalıda hem balcalıda ona gideceğim yüksek ihtimal
NNanelimonn Mamacita_1 size tavsiyem hakan kalaycıya gitmemeniz yönünde olur ki zaten kendisi perinatolog bile değilmiş bir arkadaşım gitti çok yanlış anlaşılmalara neden oldu.
NNanelimonn Ben Güzelyalı hastanesinde Mete Sucu ya gittim çok iyi çok ilgili bir doktor ki bir çok kişiden duydum kendisini çok iyi olduğunu.Zaten takibimi yapan doktorumun önerisiydi.Nakit 3000 kredi kartı 3500 liraydı bir buçuk ay kadar önce.Aynı doktor balcalıda da çalışıyor ama detaylarını bilmiyorum maalesef.
deryalardanbiri NNanelimonn ben de Mete sucu düşünüyorum, benim takipli doktorum da aynı hastanede kıvılcım hanım o da Mete beyi önerdi ama yine de bir araştırmak istedim 🌸
NNanelimonn Mamacita_1 hayır hayır Mete hoca çok iyi bir perinatolog.Hakan kalaycı aslında perinatolog değilmiş.
Mamacita_1 NNanelimonn aa iyi bari mete hocaya gidicem zaten çok korkuyorum her ultrasonda bu sefer detaylı diye şimdiden uykularım kaçmaya başladı Hakan kalaycı o kadar perinatolog diye reklamını yapıyor ama şaşırdımmm
NNanelimonn Mamacita_1 ay hiç kaçırmayın uykularınızı gidince göreceksiniz zaten inanılmaz sakin dinleyen ilgilenen bir doktor Mete bey.Ayrıca kimsenin göremediği tüm detayları farledebilecek tecrübeye de sahip bana çok güven verdi rahatlattı sağolsun bende devamlı panik haldeydim ikili testte riskli çıkmıştım genetik test temiz gelince detaylı benim için çok önemliydi ve çok şükür oradan da sağlıklı onayını alıp çıktık içimiz rahatladı 🥰Darısı size inşallah 🥰🥰 Hakan beyin reklamı çok ama benden iki hafta küçük olan hamile arkadaşımı aşırı korkuttu bebeğin burnu çok az küçük diye downlu filan dediler yetkisi olmadan dosya filan düzenlemiş kaç ayrı teste doktora gittiler filan çocuk sağlıklı çıktı.O yüzden ben direkt eledim açıkçası…Yani bence donanım olarak Güzelyalı daha yeni cihazlara sahiptir diye düşünüyorum ben ilk doğumumu da orada yaptım çok memnun kaldım inşallah ikincisi de orada olacak..Ama balcalıyla arasında aşırı bir fark varsa balcalı da değerlendirilebilir oraya giden arkadaşlarım da var gayet memnunlardı.
NNanelimonn deryalardanbiri En doğrusunu yapmışsınız benim de doktorum güzelyalıyla anlaşmalı doğumum da orada olacak inşallah 🥰o süreçte farklı farklı kişi ve ortamlardan çok duydum adını Mete beyin inşallah siz de memnun kalırsınız🥰
Hiratuba deryalardanbiri canım bende Güzelyalı da Hülya sucu’ya gidiyorum Mete sucu’nun eşi. Ama Hülya hoca detaylı yapıyor beni başka doktora yönlendirmedi. Kızılcım hoca detaylı yapmıyor mu o yüzden mi yönlendirdi
Nesemom13 Kayramelisa97 ilk önce normal muayene için randevu aldım balcalının uygulamasından sabah erkenden gittim muayene oldum. Ondan sonra detaylı için gün vermişlerdi 1 ay sonrasına filan
Kayramelisa97 Nesemom13 öyle oluyormu ki mete sucu ben sadece özelde bakarım dedi oda güzel yalıda 2500