hepoyleolurzaten__ Kaderasminn Bende de doğum bekleniyor yazıyordu iki gün önce mesaj geldi yeni doğan destek paketiniz kargoya verilmiştir diye 31 haftalığım
hepoyleolurzaten__ -ilayda52 Pellini Acelyapova yalandunyaa Hanımlar direk arayıp başvuru yapın kendiniz doldurunca red ediliyor
Feyzadilara hepoyleolurzaten__ bizim toki den ev çıktı ama daha geçmedim ödeme ve falan da başlamadı ondan sebep Red olurmu acaba
DidemUmut hepoyleolurzaten__ çok çok merak ediyorum durumunuz nasıl sigorta varmı ev size mi ait adınıza kayıtlı herhangi bişey varmı yada eşinizin ona rağmen mi geldi yoksa ev kira vs.mi
Ygmr01 DidemUmut normalde ev araç vs kayıtlı bir şey olmasın diyorlar öyle kabul ediliyormuş. Ama hiç anlamadım ben üstlerine kayıtlı olanların çıkmış bazıların neye göre oldugunu bende anlamadım
hepoyleolurzaten__ DidemUmut Sigortam yok ev bize ait değil zaten aradığınız zaman sosyal sağlık güvenceniz varmı diye soruyorlar eğer varsa kayıt acmiyorlar
hepoyleolurzaten__ Ygmr01 ev vs olduğu zaman artı sigorta olduğu zaman zaten direk söylüyorlar kayıt falan acmiyorlar
Mernana hepoyleolurzaten__ Ay inşallah çok sevindim çok teşekkürler güzel günlerde kullanırız inşallah🥰
Ebmffeg @Mernana inşallah bakalım kismetimizde ne var ☺️ ama doğum bekleniyor yazanlara hep gitmiş ☺️
Enfal_06 Trabzon61- benimde öyle oluyor ben bi çözüm bulamadım boşverdim bizim mama bez desteği felanda var onlardan da yararlanamıycaz
Drysf_bjk Trabzon61- bilgilerinizi tek tek kendiniz yazın öneri olarak çıkıyor ya öyle olduğu zaman hata veriyor