hepoyleolurzaten__ 😊 gerçekten içerik olarak çok güzel beşik özelikle sağlam ve aşırı kullanışlı 25 haftamda başvurmuştm bugün geldi
DidemUmut hepoyleolurzaten__ çok çok merak ediyorum durumunuz nasıl sigorta varmı ev size mi ait adınıza kayıtlı herhangi bişey varmı yada eşinizin ona rağmen mi geldi yoksa ev kira vs.mi
Ebmffeg Güle güle kullanın bende 20haftalikken başvurdum 29 haftalık olduk doğum bekleniyor diyor bana da gelir mi acaba?
hepoyleolurzaten__ Ebmffeg Sag olun bende de doğum bekleniyor yazıyordu iki gün önce kargoya verilmiştir denildi bugün geldi şuan 31 haftalığım
hepoyleolurzaten__ Ebmffeg Sag olun bende de doğum bekleniyor yazıyordu iki gün önce kargoya verilmiştir denildi bugün geldi şuan 31 haftalığım
Maraffguler Nereden basvuruyorsunuz kızlar ben alanyada yaşıyorum şehir fark ediyor mu bende başvurmak istiyorum ne yapmam lazım anlatır misiniz
3_oglan_annesi Maraffguler bu istnblda ikamet eden kişiler için geçerli googleden bakın veya 153 arayın yenidoğan destek pakedi varmı sehrinize göre diye ona göre bilgi verilir
hepoyleolurzaten__ Kaderasminn Bende de doğum bekleniyor yazıyordu iki gün önce mesaj geldi yeni doğan destek paketiniz kargoya verilmiştir diye 31 haftalığım
hepoyleolurzaten__ -ilayda52 Pellini Acelyapova yalandunyaa Hanımlar direk arayıp başvuru yapın kendiniz doldurunca red ediliyor
Ecmsrn Ygmr01 yenidoğan destek paketinde başvuru tek seferlik onay aldıysa aldı almadıysa tekrar başvuru olmuyormuş daha dün aradım sordum