Ecmsrn Ygmr01 yenidoğan destek paketinde başvuru tek seferlik onay aldıysa aldı almadıysa tekrar başvuru olmuyormuş daha dün aradım sordum
Ecmsrn hepoyleolurzaten__ bence de çok saçma sosyal hizmetlerin belirlemiş olduğu kriterler diyorlar kriteri soruyorum üzerimize ev araba birsey yok kiracıyız cevap yok
hepoyleolurzaten__ Ecmsrn Bu sosyal medya ünlülerine nasıl çıkıyor anlamıyorum evleri var arabaları var maddi durumlari çok iyi
Mernana hepoyleolurzaten__ Ay inşallah çok sevindim çok teşekkürler güzel günlerde kullanırız inşallah🥰
Ecmsrn hepoyleolurzaten__ belirli bir kriterleri olduğunu düşünmüyorum o yüzden neye göre onaylıyorlar muallak 🤷🏻♀️
himomyy Bende başvuru yapmıştım da sorguladığımda askıda yazması ne anlama geliyor kızlar bilginiz var mı ?
Papatyamm63 himomyy benimde öyle yazılıyordu sonra kabul edilirse bildirim gelir size diyer üç gün önce bildirim geldi kargoya verdi diyer bugün geldi
Enfal_06 Trabzon61- benimde öyle oluyor ben bi çözüm bulamadım boşverdim bizim mama bez desteği felanda var onlardan da yararlanamıycaz
Papatyamm63 hepoyleolurzaten__ beşiği çok güzel 2 buçuk yaşında oğlum var hani öyle ağır da değil sadce dene ek istedim koyduğum gibi cart diye 😂 yırtıldı dikmem lazım her şeyi güzel çantasını beğenmedim yeni çıkan çantalar gelmdi bana banada iki üç saat oldu geleli
Papatyamm63 hepoyleolurzaten__ benim bebek daha 3 aylık falandı başvuru yaptım orda bebeği daha büyük yazdım ve bana hemen geldi daha 21 haftalık hamileyim
Drysf_bjk Trabzon61- bilgilerinizi tek tek kendiniz yazın öneri olarak çıkıyor ya öyle olduğu zaman hata veriyor
f_gecee Peki hanımlar bezi ve ıslak mendilini kullanacakmısınız? Ve 10 lu hastane çıkışını hemşireye verilecek olarak versek daha sonra kendi istediğimiz kıyafeti giydirsek olur mu acaba
hepoyleolurzaten__ f_gecee Islak mendil ve bez kötü degilki komilinin ıslak mendili bezde orta kalitede ben kullancam hastane çıkışını da vermeyi düşünüyorum yine belli olmaz ama güzeller
f_gecee hepoyleolurzaten__ inşallah pişik olmaz zaten az bişey kullanılacak sonraki bedenleri güzel bi marka almayı düşünüyorum evde bez varken ıslak mendil varken masrafa gerek yok diye düşünüyorum