- Düzenlendi
kizannesi16_ epiduralde acı hissiyatı yok ama bazı dokunmalar hissedilebiliyormuş, spinal ise tam anlamıyla uyuşuyor belden aşağısı dokumalar da hissedilmiyormuş. Bnm hastanede öyle anlattılar. Ama ben ikisini de yaptıramadm o ayrı 😢
kizannesi16_ epiduralde acı hissiyatı yok ama bazı dokunmalar hissedilebiliyormuş, spinal ise tam anlamıyla uyuşuyor belden aşağısı dokumalar da hissedilmiyormuş. Bnm hastanede öyle anlattılar. Ama ben ikisini de yaptıramadm o ayrı 😢
İlk doğumum belden aşağısı uyuşturun demiştim ama başladıklarında dayanamadım dedim ben ölüyorum uyutun b2ni uyuttular 😀😀tabi bünyede n bünyeye kişiden kişiye değişiyor ben yapamadım .şimdi ikinci hamileliğim komple uyumak istiyorum yine 😊Allahın izniyle sağlıkla doğum yapar sağlıkla kucağımıza alırız
1Sendemi2 resmen aynısını yaşadım
Kelebekk92 İnanki lokal daha iyi ben doğurmadım henüz ama lokalle iki kere ameliyat oldum bir kere de genelle oldum geneli daha zor atıyorsun lokal ameliyatlarım daha iyiydi ve hiç birşey hissetmediğin halde herşeyin farkında oluyorsun. Eğer sezeryan olursam lokalle girmeyi düşünüyorum.
ngksu hangi hastanede oldunuz acaba
Busraadrmz tesekkür ederim
kizannesi16_ kaç haftalık hamilesiniz
Kelebekk92 hiç bir devlet hastanesi isteğe bağlı sezeyana almaz. Zorunlu olursa alıyor 💙
@Busraadrmz evet buna katılıyorum bende tüp bebek geçmişim var en az iki üç kere narkozlu işlem yaptırdım biri geneldi , genel bünyeyi mahvediyor uyanana kadar mide bulantısı kusma vs oluyor ama lokalde kendine gelmek çok kolay oluyor tabi doğumda nasıl olur bilemem ama ekstra bir doktor tavsiyesi yoksa lokal daha iyi her durunda 🙏🏻
Mavisevgim isteğe bağlı değil zaten benim ikinci dogumum belirtmistim