Kelebekk92 bende aynı şekildeydim. İlki acil olduğu icin genel olmuştu. 2. Perşembe günü spinal ile oldu korla korka girdim. Igne acıtıyor mu damar yolu kadar acıtıyor sadece ameliyat hane soğuk diye irkildim bn biraz. Sonra yat dediler yattım uyuşması bekliycez dediler arada dokunuyirlar karnımın her yerine uyusmayi kontrol için dediler Bi anda ağlama sesi be bebeğim yanağındaydı. Sırf o his için herseye değer. Ama bebek çıktı ya başladılar biliyorum ya Bi kötü oldum her dokunmayı acı diye hissedip endişelendiriyor. Sakinleştirici verdiler bn Leyla gibi hatırlamıyorum gerisini sonra odamdaydim. Darısı size

ngksu ahh okurken içim kıpır kıpır oldu🙈😇
    Maşallah size, inşallah bundan sonra da böyle kolaylıkla büyütürsünüz bebeğinizi🧿
    Ben tüp bebekle ikizlere hamileyim 3sene önce bi ameliyat oldum o kadar zorlandım ki anlatamam o yüzden çok korkuyorum sezeryandan inşallah vakti geldiğinde bende sizin gibi yazabilirim🤲
    Birde artık eşleri almıyorlar diye duymuştum, korktuğum için girsin istiyordum sizin var mı bilginiz

@ngksu Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebişiniz 🤓 Sonradında nasıl oldunuz ayağa kalkmak vs biraz ordan da bahseder misiniz bende çok heyecanlıyım.. bebeği odaya sizden önce mi çıkarıyorlar bir de eşiniz var mıydı doğumda

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 🥹 benimde çok az kaldı 2. SeZeryan 26 Temmuz günü nasipse . İlki epiduraldı güzel geçmişti ameliyatım, ikinci yine epidural yaparız dedi doktorum ama hangisi daha rahat ve iyi sizce ikisi arasındaki fark nedir @Bayali

twinsmom__ Çok amin inşallah,çok teşekkür ederim🙏 Eşimin yanıma gelmesini hiç detaylı konuşmadık eşimle ben bi acaba nasıl olurki demiştim ama kıyamazdı biliyodum bende kendime telkin veriyodum hep tamam ya halledilir bir şekilde güzeli heyecanı saklı kalsın bunu görmeyiversin diye o yüzden ben istemedim o bidaha sormadı ben darılmadım derken kapandı konu bu yüzden eşleri alıyorlarmı bilgim yok🐣

Bayali

kizannesi16_ ben burda okuduğum araştırdığım kadarıyla herkes epidurale iyi dese de bence spinal yine iyidir,sanırım arkaya taktıkları iğne orda kalıyormuş ve ağrı oldukça sırtta kalan iğneden vuruluyormuş diğer türlğ koldaki damar yolunuzdan devam ediyolar bence spinal tabi herkes farklıdır🙏

balim35 bebeğim küveze girdi nefes almakta zorlandı kendi başına salı gününe kadar kalıcak denildi ben son haftama yakın kan tahlilimde ayakta gribal emfeksiyon geçiriyo olabilirsin demişti doktorum ama ilaç yazmamıştı bu enfeksiyon onuda tetiklemiş değerleri düşmeyincede böyle oldu bende ilk gün nerdeyse ayağa kalkamadım lavmandan korktuğum için sabaha karşı 5 e kadar çıkarmazsan yapıcam korkusuyla 4.30du gaz çokardım bitti sandım ama bitmemiş gaz sancısı geldikçe zorlanıyorum hala,sağa sola çok dönemiyorum ilaçlar etki ettikçe iyiyim diğer türlü olmuyor… 2. Gece gündüz iyiyken gece ağrım uykumdan uyandırdı normal doğum sancısı çeker gibi sancı çektim yarım saat sonra yine gaz çıkarsım eahatladım o şekilde şuanlık beneğime kavuşmayı beklşyorum kendimi onun için hazırlıyorum ağrım olunca üzülüyorum ama olsa nasıl bakıcaktım diyorum iyi olunca olsa daha iyi olurum aslında deyip özlüyoeum öyle bi döngü sağlıklı olalım da acıda geçer gün de geçer❤️

kizannesi16_ hiç bilmiyorum spinal diyorlar hep bilemedim arkadaşım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

ngksu hayırlı olsun. Dikişiniz yapıştırma dikiş mi. İzi nasıl çok belirgin mi

Ya ben birşey merak ediyorum varış çorabını giymemiz gerekli mi siz mi giymeyi tercih ettiniz bir de nedeni söyleyebilir misiniz ☺

ngksu zaten genel yapmayın sizin hikayeniz gayet güzel maşallah hep öyle gider inşallah. Ben 31 gün önce genel anestezi ile doğum yaptım keşke spinal yapsalardı ama ne yazıkki bana yapamayacaklarını söylediler daha önce geçirdiğim operasyon ve rahatsızlığımdan dolayı. Benm çok zordu sizinkini okuyunca çok duygulandım 🥺

kizannesi16_ epiduralde acı hissiyatı yok ama bazı dokunmalar hissedilebiliyormuş, spinal ise tam anlamıyla uyuşuyor belden aşağısı dokumalar da hissedilmiyormuş. Bnm hastanede öyle anlattılar. Ama ben ikisini de yaptıramadm o ayrı 😢