Silan_Abdullah Damlaozzz ya ben sormadım doktor kötüydü şimdi sormaya başladım😂😂erkeğe benziyor dendi bakalım ne olacak
Teican Silan_Abdullah ilk başlarda aç karnında sabah bulantılarım oluyordu ve çok fazla tatlı tüketiyordum şimdiyse aşırı mide yanması var bende
melekmi22 Silan_Abdullah asagi dogru daha uzun bir cizgi yukari dogru daha kisa kizim olacak ne kadar doğru bilemem 🥰
Ayshe-h Silan_Abdullah 3 tane kızım var hepsinden de göbeğimin üstü altı boylu boyunca vardı ama şuan ki gebelimde sadece göbeğimin altında var cinsiyeti kesin değil cinsiyete alakası varmi bilmiyorum
4yprakliYonca Silan_Abdullah Göğüs altından karının alt kısmına kadar uzunca çizgi var ise erkek göbeğin altında kısa çizgi ise kız derler hep bende kısa var 22+5 te %100 kız dedi doktorumuz
melekmi22 Silan_Abdullah ben ilk başlarda çok yemeye başladım sonra turşu ardından limon 20 ve sonrasında tatlı ekşi bisey görmek bile istemedim hep tatlı yedim hala da tatlı istiyorum 😅😅
sacmalamakizim Silan_Abdullah Göbekten aşağiya kadar vardı, cinsiyeti kız yine kıza hamileyim, çizgim daha yok. 😅
melekmi22 Silan_Abdullah kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor mesela bıçak makas yapıldı erkek çıktı başka bisey yaptılar kız çıktı gobegimi gören erkek diyor ama kızım olacak 😅
Busestl Silan_Abdullah benim göbek deliğimin eltından aşağı kdr bebeğim kız. Arkadaşımın aşağıdan yukarıya kdrdı oğlu oldu