Rabiul Aslann24 doktorun yaptığı işlemle de alakalı olabilir senin bünyenle de alakalı olabilir canım bilemiyorum ki inşallah bir an önce toparlarsın
Rabiul Aslann24 hmm tamam canım onu bi sorayım dedim çok geçmiş olsun tekrardan inşallah bir an önce toparlarsın
Rabiul Aslann24 biri dikişli diğeri dikişsiz benimki de yapıştırma bugün bandımı çıkarttım ince çizgi var sadece dedim acaba dikişliyse dikişlerden mi ağrın 🤷🏼♀️ çok yorma bari kendini canım
Aslann24 Rabiul biri dikişli biri dikişsiz derken anlamadım da, istesemde kendimi yoramam ki zaten yürüyemiyorum tuvalete bile oturamıyorum 😢
Rabiul Merve1234Merve evet canım ama burada gördüm birisinin iltihap olmuştu ilk defa dikişli sezaryen gördüm benimki o şekilde değildi o yüzden sordum yapıştırma mı değil mi diye
Cansu__1997 Rabiul benim ilk sezeryan doğumumda logusa pedi takmıştım çok az kanama oldu normal ped taktım gerek yokmuş büyüğüne
Cansu__1997 Rabiul demek her insan aynı değil Ben de sadece sezeryan olduğum için az geliyor zannettim
Elif3738 Rabiul Hayırlı olsunn. ben de pazartesi spinal oldum. Büyük tuvaleti hala yapamadım. Sizde böyle bir problem oldu mu, olduysa nasıl çözdünüz? Tuvalete çıkamayınca karın da gitmiyor, bağırsaklara baskı artıyor 😅
Rabiul Elif3738 hayırlı olsun ben aynı gün yaptım ama hemşireler ilaç getirmişti onlarla yaptım yapamazsam bırakmayacaklardı hastane sonrası 4. Gün çıkabildim işin içinde stres de olunca tetiklenmiş olabilir benim
Rabiul Aslann24 ya canım benim doktorunla iletişime geçtin mi ne diyor ? Bende düz bir çizgi var kalemle çizilmiş gibi birde dikişli sezaryen var ya onu merak ettim üstten dikişin var mı iltihap mı kaptı acaba diye
Rabiul Aslann24 anladım canım geçmiş olsun belki bünyeyle alakası vardır beni gören de şaşırıyor sen mi doğum yaptın hiç doğum yapmışlara benzemiyorsun diye