Kızlar ne yapacagiz bu enfeksiyonu ya vallahi bıktım usandım. 33+6 olduk hamilelik başından beri var bazen az bazen çok şuan lökositim 3 ama yine enfeksiyon varmış. Suprax yazdı doktorum onu kullanıp tekrar test vereceğim bakalım ne olacak vallahi usandım
İdrar yolu enfeksiyon
simsekannesi hiç sorma canım başım belada bu enfeksiyondan. Sürekli idrarda lokösit görünüyor. Antibiyotik de fayda etmedi. 3 litre su içiyorum yanma geçiyor sanki
simsekannesi bendede aynı sorun var maalesef iki kere antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi 35+5 haftalık olduk bol su içiyorum artk hamile olmadan önce hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadm gebelikte oldu her hamiş annelerin sorunu galiba bu enfeksiyon Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏
melismom1 su içmekten gına geldi artık sürekli su şişesiyle geziyorum evde 🥹
Alparslanmom__ amin inşallah canım
@melismom1 @Alparslanmom__ sizde de ilişkide korunmasız olduğunda ve çok afedersiniz eşiniz ilişki sırasında içinize boşalınca yanma oluyor mu doktora sormustum enfeksiyondan dolayı dedi
simsekannesi evet oluyor bazen olmuyor ara verince bir kaç gün oluyor anladm bnde
simsekannesi ay benimde oyleydi gebeyken her ay enfeksiyon ne cekmiştim be Allah sabir versin
gozdeee41 doğum yaptnz mi?
simsekannesi 14 kutu antibiyotik kullandım neler çektim.
Pamuk şu an ne durumdasınız doğum yaptınız mı
simsekannesi Evet yaptım canım.
Pamuk benim şuan lökositim 3 ama doktor yine de enfeksiyon var dedi nasıl oluyor anlamadım tekrardan antibiyotik yazdı sizin doğuma yakın kaçtı enfeksiyonun bebeğe geçip doğumdan sonra kuveze alinmasindan korkuyorum
Pamuk Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏
simsekannesi 3 normal referans aralığında sizin başka biseyde yuksektir.
- Haftada enfeksiyon kesemi deldi suyum geldi.Doktorum 4 gün doğumu durdurup ciddi bir antibiyotik protokolü uyguladılar hastanede yattım.33+4te doğum başlatıldı bebeğime geçmemesi için uygulanan protokol ise yaradı bebeğime geçmedi.
Sağol canim güzel doğumun olsun insallah
Pamuk sizin enfeksiyon degerleriniz nasıldı bebeğiniz ne kadar kuvezde kaldı
Pamuk
Değerlerim bu şekilde