Pamuk benim şuan lökositim 3 ama doktor yine de enfeksiyon var dedi nasıl oluyor anlamadım tekrardan antibiyotik yazdı sizin doğuma yakın kaçtı enfeksiyonun bebeğe geçip doğumdan sonra kuveze alinmasindan korkuyorum

simsekannesi 3 normal referans aralığında sizin başka biseyde yuksektir.

1. Haftada enfeksiyon kesemi deldi suyum geldi.Doktorum 4 gün doğumu durdurup ciddi bir antibiyotik protokolü uyguladılar hastanede yattım.33+4te doğum başlatıldı bebeğime geçmemesi için uygulanan protokol ise yaradı bebeğime geçmedi.
      Sağol canim güzel doğumun olsun insallah

Pamuk doğumdan sonra hemen geçti mi bazıları doğuma kadar geçmez doğumla birlikte geçer diyolar

rbidm_19 Doğumdan 1 hafta sonra tahlil verdim çok düşük çıktı doktor geçer dedi sonra da hic belirti olmadı zaten.

simsekannesi Bebeğim 1780 gram doğdu 2 kilo altı vermiyorlarmis ondan küvözde kaldı 20 gün kaldı.

simsekannesi Lokositin çok iyi ama lokosit esteraz 3+ dan yüksek onu baz almış doktor bol su iç ilacını düzenli kullan.

Kızlar bende enfeksiyon vardı ilaç fitil vermişti kullandim ama sanırsam geçmedi yanma oluyor 38 haftalık hamileyim doğumu etkiler mi bilen var mı yada normal doğumu etkiler mi

simsekannesi sizi üzmek istemem ama ben 9ay çektim.Gece yatarken içilen antibiyorklerden defalarca kez kullandım banamısın demedi.Nasıl bir illetse 9ay çektim.Hele son aylar full işeyerek gezdim asla anlamıyordum bile.Doğum yaptım ve bitti bir daha uğramadı çok şükür🤷🏼‍♀️

Kızlar bende de çok sık oluyordu enfeksiyon nioli yağı kullanmaya başladım birdaha olmadı deneyin isterseniz

Monoville kullanıyorum şuan 5 yaşındaki kızıma da kullanıyorum haftada 2 gün çamaşırına 2 damla damlatiyorum bence çok ise yarıyor