Deletedmom_110 serra88 Ben 30. Haftadayım ikinci sezaryen olacak Eylül ortası görünüyor sizin nasıl ağustos sonu anlamadım
hepoyleolurzaten__ Deletedmom_110 Banada doktorum Ağustosun 15ne gün verdi 31 haftalığım dördüncü gebelik ikiz belkide ondan
Yagmurshnn serra88 32 haftalık olduk bugün mide yanmalarından kurtulamıyorum hiçbirşey fayda etmedi 31 haftalıkken bebeğimin kilosuna 1.600 gr dedi doktor normal mi sizce bana az gibi geldi
Benimcanimoglum_55 30+5 im zaman geçmiyor sanki. Benim de bacaklarımda kramplar oluyor. Sabahları çok sıkışık oluyorum tuvalete kadar kaçırdığım oluyor su mu idrar mı endişeleniyorum sizlerde yaşıyor musunuz ?
hepoyleolurzaten__ serra88 31 haftalığım Ağustosun 15ne gün aldık Geceleri yatamıyorum gözüme uyku girmiyor artı sicaklar maf etti beni Kan ter içinde kalıyorum 🥵
Deletedmom_110 hepoyleolurzaten__ aa ikiz olduğu için biraz erken alacak bende diyorum hayır olamaz ağustos erken😅sağlıkla gelsinler 🥰
Damla-1 Deletedmom_110 anladım bizde şuan yasak benimde ara da kendiliğinden oluyo bacağım da da olduğu oluyo
Deletedmom_110 Damla-1 Ben de ilişkiden sonra oluyor doktor normal dedi seninki de normal mi acaba doktora bir sor istersen
Zeyyno_ serra88 Ben 33+5haftalik hamileyim Klima olmasa asla dayanamam sıcağa ikinci gebeliğimm 🥰 İlki Normal doğum oldu Buda öyle olur İnşallah 🤲 Bakalım tahmini doğum 24agustos görünüyor 😊
Deletedmom_110 serra88 kız ben de sezeryanim benimki eylül ortasında vallahi beynim yandı seninki baya erken 😂
Sevcan62 serra88 33+5 her hafta farklı bi tarih veriyo doktor 😂12 si gibi sezeryan 23 gibi normal sağlıkla gelsinler 💕