serra88 Kizlar merhaba 31 haftadan, nasilsiniz? 💕 kimler agustos sonu gibi doguracak? 👼🏻 bu sicaklar bizi mahvediyorrr🤯
zynepyldrm16 serra88 ay bizde 31. Haftaya girdik sayılır acaba ağustos sonu mu yoksa Eylül başı mi diye düşünüp duruyorum hemencecik zaman geçsin 😂 ikinci sezeryanım olacak Allah nasip ederse
Alparslanmom__ serra88 biz 35 haftaligiz şimdilik 9 Ağustos dye doğumum gösteriyor Bakalm sağlıkla hayrlısi ile gelsin bebişler 🙏🌸
Deletedmom_110 serra88 Ben 30. Haftadayım ikinci sezaryen olacak Eylül ortası görünüyor sizin nasıl ağustos sonu anlamadım
Yagmurshnn serra88 32 haftalık olduk bugün mide yanmalarından kurtulamıyorum hiçbirşey fayda etmedi 31 haftalıkken bebeğimin kilosuna 1.600 gr dedi doktor normal mi sizce bana az gibi geldi
Rukiyeates63 Ay bende cuma günü 32 haftalık oluyorum geceliyin hiç yatamiyorum oldum artık kasıklarım çok ağrıyor sizde varmı kasik ağrıları
07sym07 Rukiyeates63 ben de yarın 31 haftalık olucam ara ara kasık ağrısı bende de oluyor progestan kullanıyorum birde hazımsızlık var bende uyku problemi desen zaten sorma sıcaktan da sinir oluyorum
Dilekpink Rukiyeates63 benim vajina üst sağ kısim sanki kemiği kırılmış gibi ağrıyor ikinci gebelik ilkinde hic böyle ağrılar yaşamadım
Alparslanmom__ Rukiyeates63 bnde öyle donemiyorum bile yatarken ha bire tuvaletteym 🙄 doktorum normal dedi ama olacak 35 haftalık hamisim 🫄
07sym07 Benim tahmijni doğum 12 eylül dedi doktorum ama 36 haftadan sonra belli olur hersey dedi sezeryan olcak olursa maxsimum kaç gün önce olur
hepoyleolurzaten__ Deletedmom_110 Banada doktorum Ağustosun 15ne gün verdi 31 haftalığım dördüncü gebelik ikiz belkide ondan
Benimcanimoglum_55 30+5 im zaman geçmiyor sanki. Benim de bacaklarımda kramplar oluyor. Sabahları çok sıkışık oluyorum tuvalete kadar kaçırdığım oluyor su mu idrar mı endişeleniyorum sizlerde yaşıyor musunuz ?
hepoyleolurzaten__ serra88 31 haftalığım Ağustosun 15ne gün aldık Geceleri yatamıyorum gözüme uyku girmiyor artı sicaklar maf etti beni Kan ter içinde kalıyorum 🥵
Deletedmom_110 hepoyleolurzaten__ aa ikiz olduğu için biraz erken alacak bende diyorum hayır olamaz ağustos erken😅sağlıkla gelsinler 🥰