Gzmom merveoflu bence kilo oranın güzel gidiyor 😊 bende evlenmeden evvel kısa bi idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım ondan kalan alışkanlık sanırım bu kadar çok su içmem ondan dolayı devam ettiriyorum sanırım gebeliktede olma oranı yüksekmi ki enfeksiyon olayının
merveoflu Gzmom çoğu gebelikte idrar yolu enfeksiyonu görülebilir bir şeymiş . Doktorumuza gelen anne adaylarında vardı su tüketimini artırmasını söylemişler onlara . Ama başıma gelmediği için detaylı bilgim yok açıkcası. Tek olumsuz yanı benim için sürekli lavaboya gitmek durumunda kalıyorum 😅
Eceninanne Gzmom ayy masallh nasıl ıcıyorsun yaa . Benim idrar yolu enfeksiyonum var doktorum ne kadar cok su ıcerdsen o kadar ıyı dedi ama ıcemıyrm ya bulantımda cok oluyor .
Berna2931 Doktorum benim kilo ve boyuma göre 3 lt nin fazla old.soyledi fazlası zehirler dedi 2,5 yeterli gelir sana dedi bence böbreklerde yorulur fazla olduğunda herseyin fazlası zarar
Bebemiz Normalde günde 1 bardak içen biriydim hem de yazın ortasında bile şimdi bebeğim için 3-3,5 litre içiyorum enfeksiyon da var idrar yolu o yüzden 3 ten 3,5 a çıkardım
gokkusagiii İlk aylarimda bir iki bardak xorla icen ben şuan cok içiyorum ictikce susuyorum sanki doguma birksc günüm kaldi😌
Gamzecabuk Gzmom 4 lt iciyorsan baya iyi 😀 ben 2 lt filan içiyorum çalışırken zor benim için çünkü sabit bir yerde çalışmıyorum gün içinde sürekli otobüs metro kullaniyorum korkuyorum bir yerde cok tuvalet ihtiyacim olur diye 😀
Hatci Meltemm21 ben de oyleyim su ve berdeyse butun iceceklerden tiksindim malesef😔 1.5 lt zorlayarak icebiliyorum icim yaniyo ama icemiyorum cok uzuluyorum
Nuryakup Ben 1 lt su bile içemiyorum doktorum dün kasılmalarin başlamış (bebek toplanıyor) dedi günde 3 lt su tuketceksin dedi 16+5 şuan haftamız nasıl tuketcem hiç bilmiyorum aranızda benim gibi olan varmı:(
tamamdanolmuss Gzmom 2 litrelik mataram var günde 3 defa dolduruyorum 😂 6 litreye yakın içiyorum ama tuvaletle aramızdaki samimiyet çok arttı maalesef 😂 içmeden de duramıyorum ağzım kuruyor gibi hissediyorum. Sürekli su içesim geliyor herkeste almışsın yine damacanı yanına diye dalga geçiyor 😂
zeynosileannis Gzmom bu sıcaklarda normal bence ya bende en az 3 içiyorum 5 e kadar yolu var tuvalete gidince sanki hiç içmemiş gibi oluyor terle atılıyor
Gzmom Bende öyle düşünüyorum yaz olduğu için 4 oluyor yoksa normalde kış falan 3 tüketirim yani işten dolayıda çok konuşuyoruz fakan insan ferahlamak için içtikçe içiyor valla 😂
Momdamom Gzmom yaa nasıl içiyorsunuz yanınızda mı su sürekli ılımıyor mu sıcak havada yada buzdolabndaysa 4lt su için kac defa mutfağa gidiyorsunuz ben neden yapamıyorumw😂
Gzmom Momdamom şöyle diyim ben kurs veriyorum gençlik merkezinde iki 500 ml alıyorum makineden soğuk oluyolar zaten onları iki saatte max bitiriyorum sonra tekrar ikitane alıyorum iki saattede onu bitiriyorum gün içinde işteyken iki lt orda bitiriyorum sonra eve geldipimdede 2ltlik şişem var onu dolaptan çıkarıyorum yanımda oluyor hep zaten çok aşırı soğuk su içemiyorum ben onunda etkisi var tabi o şekilde yatana kadarda onu bitiriyorum öyle 4 lt tamamlanmıi oluyo hatta bazen bi bardakta fazla oluyo😂
sibelmom Gzmom bende 9 haftalık gebeyim asla su içemiyorum resmen içim yanıyor ama su içtiğim an midem bulanıyor :(