Mavisevgim Gzmom aşırı fazla içiyorsun benim kilom 80 ve diyetisyen en az 2 litre dedi 4 çok fazla bebeğin suyu da artar öyle o kadar zorlama
Gzmom Mavisevgim bende bi video gördüm bununla ilgilide az su içen annenin bebeğindeki kesedeki su miktarı çok az ve çocuk hareket açısından sıkıntı çekiyodu bol su içeninde işte tam tersiydi doktorumda su miktarını beğenmişti içtiğim ondan problem olacağını düşünmedim açıkcası 🤔
sev_lay25 Fatmaacylnn bende 9+4 haftalığız neredeyse hiç içemiyorum sudan tiksiniyorum umarım düzelir
Mavisevgim Gzmom benim yengem aşırı su içiyordu ve karpuz çok yiyordu bebeğin suyu çok fazla azalt biraz demişti doktor. Tabi her gebelik farklı yani kendini zorlayarak içiyorsan gerek yok 3 de ideal en az 2 litre içildiği sürece gene sorun olmaz
Emelsimge-3103 Bizde 17 haftaligiz.hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren standart 3 lt içiyorum.bugun kontrolüm vardı.doktor bebeğin sıvısı çok iyi ,bu şekilde devam dedi🧿
FyA Gzmom uhhhh maşallah bn 1 litre içiyosam ona şükredicem 😒 ne güzel nasıl beceriyosunuz yaaa ben asla içmem hele kışın hiç hiçmem nerdeyse
Bo16 2,5 lt içmeye çalışıyorum 2 lt kesin içerim ben şu içmeyi seviyorum o yüzden sıkıntı olmuyor ıdrar yolu enfeksiyonu olmak istemiyorsanız içmenin lazım