Kup Alone merhaba ailede genetik bir durum var mı peki ilk kez sizde mi görüldü ve ilk bebeğinizde ense kalınlığı burun kemiği vs. Neden fetal yaptırma ihtiyacınız oldu
Alone Kup kimsede yok normalde. Ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi. Sadece ikili taramada kan sonucu yüksek riskli geldiği için emin olalım diye fetal dna yaptırmıştık. Ultrason bulguları normal olduğu için sonucun negatif geleceğine emindik ancak fetal dna da yüksek riskli gelmişti.
ciguli_ ftmagkr 2 kere kanım yetersiz gelince ücret iadesi yaptılar. Başka yere yaptırdım yaptırdığım yer fetal fraksiyon düşük olsa dahi sonuç veriyordu. Ki öylede oldu. 2.9la sonuç aldık şükürki. 12. Haftada başladığım yolculuğu 18. Hafta sonuçlandırabildik ne yazıkki.
ftmagkr ciguli_ hangi genetik merkezinde yaptırdınız acaba ikincisini ? Ben de şuan çok tedirginim açıkçası amniyosentez yaptırıp yaptırmamak konusunda.
ciguli_ ftmagkr Panoramada yaptırdım canım. Amniyosentez için daha zamanın varsa bir kere daha deneyebilirsin. 14 günde sonuç aldım bu firmadan. Normalde 10 gün civarıydı benim bayram girmişti araya bu yüzden biraz gecikmeli oldu. Fiyat olarakta çoğu yerle aynı Amerika’ya gönderiyor. Aklında olsun yine 🥰
Kup Alone rabbim size bağışlasın bebeklerinizi güzel günlerini görün inşallah benim de 12 haftalık bebeğimde ense kalınlığı çıktı fetal DNA gönderdik bakalım sonuç ne çıkacak beklemek çok zor
Kubra2602 Ece5454 ben de yüreğimden inanıyorum ki geçecek Allahimin izni ile ama doktor beni çok korkuttu. Fetal dna sonucum insallah temiz gelse de bi nefes alabilsem.
Kubra2602 ciguli_ anlamadim ? Ben de panoramada yaptırdım henüz sonuc çıkmadı. Sonucu bekliyorum. İnşallah amniyosenteze gerek kalmaz bakalım. Dua edin lütfen temiz sonucu gelsin
ftmagkr ciguli_ şuan 16+4 yarın doktor kontrolüm var ultrason ile bakılıp ona göre karar verilecek umarım güzel sonuçlar alırız 🙏😍 Ankara intergende yaptırmıştım ben fetal dna
1melekanne55 Bende ayin 9 unda amniyosentez yaptırdım 1 haftaya ön sonuç çıkacak 3 4 haftaya kadar da tüm kromozom ve genetik testleri çıkacak Birbirimize dua edelim arkadaşlar hepimizin evlatlarını Rabbım esirgesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲Aminn
Kubra2602 1melekanne55 amiiinnnn. Allahim evlatlarımızla sınamasın bizleri saglikla huzurla gelsin buyusunler inşallah
Aysmdr 1melekanne55 nerede yaptırdın? Neden yaptırdın? Benden de istediler. Sonucun nasıl geldi. Bu saat oldu uyuyamıyorum. Bu nasıl bir zor süreç. Umarım her şeyin yolundadır
ciguli_ ftmagkr rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın sağ sağlim kucağınıza alın bebişinizi inşallah 🙏🏻 daha süreniz var endişe etmeyin 🥰
Kubra2602 Cudana anladım. 8. İş günü pazartesi oluyor Allahim tez zaman da güzel haber gelsin artık nolur 🙏
Lara_07 Kubra2602 çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla doğar. Fetal dna down sendromu var mı genetik kromozomal bozukluk var mı diye bakıyorlar sadece diye biliyorum
Alone Kup benim şimdiki hamileliğimde de ultrasonda bişey çıkmadı ama kan sonucu yüksek geldi. Yine fetal dna verdim sonuç henüz çıkmadı. İnş hepimiz güzel haberler alırız
1melekanne55 ftmagkr sonucum çıktı çok şükür hiç bir sıkıntı yok Rabbım herkesin yüzünü güldürsün evladı ile sınamasın