denizleo09 Benim taramalarda bi sorun yoktu içim rahat etsin diye yaptırdım. 3lu ve 4lu taramayı yaptırmadım fetal yaptırdığım için
1melekanne55 ftmagkr sonucum çıktı çok şükür hiç bir sıkıntı yok Rabbım herkesin yüzünü güldürsün evladı ile sınamasın
ftmagkr 1melekanne55 ben maalesef amniyosentez yaptırdıktan sonra bebeğimi kaybettim… Amniyosentez sonucu da temiz geldi , eşim ve kendime ekzom testi yaptırdık onlar da temiz geldi.
1melekanne55 Ayse0575 ben ne ikili nede üçlü test yaptırdım. Ayrıntılı ultrasonda bobrek genişlemesi kalpte Parlaklık ve bagirsakta parlaklik göründü doktorum amniyosentez önerdi bu yuzden
Ayse0575 1melekanne55 Allah feraha kavuştursun🥺🤲🏻 inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz çok yıprandım bu süreçte
Aysmdr 1melekanne55 nerede yaptırdın? Neden yaptırdın? Benden de istediler. Sonucun nasıl geldi. Bu saat oldu uyuyamıyorum. Bu nasıl bir zor süreç. Umarım her şeyin yolundadır
1melekanne55 Aysmdr samsun 19 mayis tip fakültesinde yaptırdım ultrason bulgularına göre yapıldı çok şükür genetik kromozomsal bir şey çıkmadı sağlıklı bebeğim 🤲🏻
1melekanne55 Ayse0575 bende sizin gibiydim uyku tutmuyor sürekli düşünüyordum sizi anlıyorum Allahin izniyle bisey yoktur Rabbime emanet yavrularımız umarım hersey yolundadır kalbimizi ferah tutalım inşallah