Kubra2602 Ben perşembe fetal dna testi verdim. Test ABD’ye pazartesi teslim edildi. Oğlumda böbrek büyümesi 6mm ve kafasında iki taraflı kistler olduğu için verdim. Ağlamaktan duramıyorum düşünmeden edemiyorum dualarınızı istiyorum 😥
Smeyrq Kubra2602 3 lü tarama testim yüksek riksli çıkmıştı o yüzden fetal dna yaptırdım 12 günde çıktı sonuç ama o 12 gün zehir oldu
neslsah-1 Kubra2602 seninle konuşmuştuk hatırlıyorm benm bebeğimde daha büyüktü kistler 9 mm ve kayboldu 1 ay içinde en önemlisi moral yüksek tut ve dediğim gibi ceviz ye geçeceğine inanarak yaşa bebeğe stresin geçmesin canım
Ece5454 Kubra2602 10. Haftada direk fetal dna yaptırdım ikili ve üçlü yaptırmamak için sonuç temiz geldi şükür. Daha sonra 19. Hafta da bebeğimin iki böbreğinde büyüme çıktı fetal dna yaptırdığın için kafana takma dediler şükür oda büyümedi sorun yaratmadı bize
Drfatma Benim ikili tarama testim çok yüksek risk çıkmıştı o yüzden verdim fetal dna çok şükür temiz çıktı. Kendinize eziyet etmeyin güzel düşünün güzeli çağırın çok zor biliyorum ben de çok ağlamıştım inşallah temiz gelir sizin de
Kaderciimmmm Benim ikili temiz çıkmıştı üçlüde risk var denmişti yaptırdım bursaya gönderdik çok şükür bi şey çıkmadı
Alone Daha önce ikili tarama testinde bebeğimde down sendromu yüksek risk çıktığı için yaptırmıştım. Sonuç pozitif yani down geldi down doğdu. Şimdiki gebeliğimde de yine down ve trisomi 13/18 yüksek risk çıktı diye yaptırdım ama henüz sonuç çıkmadı
Kup Alone merhaba ailede genetik bir durum var mı peki ilk kez sizde mi görüldü ve ilk bebeğinizde ense kalınlığı burun kemiği vs. Neden fetal yaptırma ihtiyacınız oldu
Kubra2602 Smeyrq benim de öyle çok zor geçiyor. Sürekli Kuran’ı Kerim dinliyorum. Allahim hayırla sağlıklı sonuçlarını almayı nasip etsin
Smeyrq Kubra2602 Amin canım kendini üzmemeye çalış diyeceğim ama ne hissettiğini ne yaşadığını çok iyi biliyorum kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız inşallah
ftmagkr Ben de 12 haftalıkken fetal dna verdim bebek DNA’sına ulaşamadılar tekrar kan aldılar ikinci aldıkları kandan da ulaşamadılar. Amniyosentez yapılmasını tavsiye ettiler , daha önce böyle bir süreç yaşayan var mı acaba ?
ciguli_ ftmagkr 2 kere kanım yetersiz gelince ücret iadesi yaptılar. Başka yere yaptırdım yaptırdığım yer fetal fraksiyon düşük olsa dahi sonuç veriyordu. Ki öylede oldu. 2.9la sonuç aldık şükürki. 12. Haftada başladığım yolculuğu 18. Hafta sonuçlandırabildik ne yazıkki.
Kubra2602 Ece5454 ne güzel. İnşallah benim de kafam rahatlar. 🙏 siz hangi firmaya fetal yaptirmistiniz kaç günde sonuçlanmıştı hatırlıyor musunuz
Ece5454 Kubra2602 inşallah temiz gelir böbrek büyümesi ve kist arkadaşımın bebeğinde de vardı 29. Haftada da geçti
Cudana Kubra2602 Temiz çıkar inşallah. Ben kendi isteğimle ikili üçlü teste hiç girmeden daha net sonuç olduğu için yaptırdım. Panorama firmasıydı temizdi çok şükür
Kubra2602 Ece5454 ben de yüreğimden inanıyorum ki geçecek Allahimin izni ile ama doktor beni çok korkuttu. Fetal dna sonucum insallah temiz gelse de bi nefes alabilsem.