pamukprensesim Tazeanne123456 tuketmemiz de gerekiyor ama ben de onun yerine ayran ve arada sut icmeye calisiyorum 😣
Tazeanne123456 pamukprensesim insan gerçekten hamilelikte en sevdiği şeyden nefret edermiş en sevdiğim şeyler balık peynir zeytindi hepsinin kokusu bile midemi kaldırıyor
ikibaloglanannesi Haşlanmış yumurta Kayınvalidemin yapıp memleketten gönderdiği sucuktan 3-4 tane kızartıp yiyorum Peynir Zeytin Yeşillik salata domates ve çay
Ayseglllllll senaall 2 yumurta 6 yemek kaşığı yulaf işte krep gibi pişirip üstüne biber domates kaşar vs
DeryArenn Hamileligimde pişi ye kafayı taktım hergun ver hergun yerim kendimi frenlemeye çalışıyorum ama haftada 2.3 kere yapıp yiyorum 😀
06Pembemavi80 elif475475 doktorunuz liste mi verdi ne güzel bizimki hiç öyle bisey vermiyor. Bende günlük ne yemek yapacağımı şaşırıyorum özellikle şu sıcak havalarda . Standart gidiyoruz çorba , makarna tarzi. Çok sıkıldım 😶🙈
elif475475 06Pembemavi80 liste derken detay yok ama işte mesela sebze demiş ara öğünü yazmış kahvaltılıkları yazmış benim baya işime yarıyor aslında isterseniz atarım size de fikir olsun yemek ismi yazmıyor ama en azından ara öğünleri falan yersiniz
06Pembemavi80 Biannelik 😁😁 bende kendi yaptığım yemekleri yiyesim gelmiyor. Misaifr yemeklerini yemek istiyorum 🙈
--sy melekmi22 benim bi aşerme dönemim olmadı çok şükür mide bulantım vs ama gün içinde uyuyup uyandığımda midem çok bulanıyordu hala daha öyle, çubuk krakerle bastırıyorum ve çok işe yarıyor açıkçası
melekmi22 --sy aserme bende de çok olmadı sadece turşu çok istedim o kadar oda zaten evimde vardı . Tesekkur edeeim tavsiye icin ama sadece kraker ile gunu bitiremem ekmek yemeden doymuyorum malesef ekmekte kokuyo yiyemiyorum yemeden acım bu yüzden yine midem bulaniyo 😅😅
sacmalamakizim Barbie77 Maalesef hâlâ tiksiniyorum, o yüzden canım ne istiyorsa mecbur yapıp yiyorum. 😃
Alpmom__ Barbie77 valla o gün canım ne isterse . Her gün yumurta yemiyorum . Yazın yenmiyor da . Menemen , simit , bazen yoğurt kasesi , gözleme , tost omlet . Avakado falan diyemiycem yiyemiyorum allah affetsin 😅😅😅
DNZMHMHT melekmi22 benim bulantılarımın yogum olsugu zaman sabah saatleri o yuzden doktorum mide bulanti habini gece 2 tane birden atmami onerdi bu durumda sabah atma dedi o sekilde de iyi geldi sabah bulantilarima. Tuzlu krakerler patates haslamasi simi tuzlayıp limonlayip ta yetsen insallah faydasi olur
melekmi22 DNZMHMHT prilami aynı anda 2 tane alamıyorum bana ağır geliyor sanırım bir iki kere denedim hep kustum onun dışında etki etmeyeceği varsa etmiyor malesef bulantım başlamadan içiyorum yine de kusacaksam kusuyorum hicbir şey fayda etmiyor teşekkür ederim patates haşlaması olabilir evet benim canım hep kızartma istediği için onuda yiyemiyorum haşlama fazla aklıma gelmiyor yarın yapayım inşallah bişy olmadan yerim 🙏🏻❤
Kb4576 Barbie77 günlerdir zeytin ekmek yiyorum midem bulanıyor yediğimi kusuyorum ozellikle sabah aç karnına bile kusuyorum 😐
Sura_nurstk Kb4576 prilam dr dıye mide bulantı hapı var hamileler için doktoruna bır danısıp kullansanya
Kb4576 Sura_nurstk kullanıyorum ama sabah kusmalarim hala devam ediyor ve ne yersen yiyim midem aşırı yanıyor kaziniyor
97-Mucize Herkes ne güzel peynirinden zeytininden yiyor kendimi eksik hissettim😂 bazdn khvaltı etmediğim bile oluyot
Gamze_gamze Barbie77 köy yumurtası peynir zeytin bal kaymak domates salatalık,yeşillik ve yeşil biber. Bunları hergün tüketirim
eozlem Barbie77 📌 Omlet 📌 Ballı muz 📌 Kaşar 📌 Salatalık 📌 Domates her sabah fiks aynı tabak Kahvaltıdan birkaç saat sonra kefir ve ceviz. Akşam yemeğinden önce havuç kemiriyorum bebitonun suyu azalmasın diye 😂