melekmi22 --sy aserme bende de çok olmadı sadece turşu çok istedim o kadar oda zaten evimde vardı . Tesekkur edeeim tavsiye icin ama sadece kraker ile gunu bitiremem ekmek yemeden doymuyorum malesef ekmekte kokuyo yiyemiyorum yemeden acım bu yüzden yine midem bulaniyo 😅😅
melekmi22 DNZMHMHT prilami aynı anda 2 tane alamıyorum bana ağır geliyor sanırım bir iki kere denedim hep kustum onun dışında etki etmeyeceği varsa etmiyor malesef bulantım başlamadan içiyorum yine de kusacaksam kusuyorum hicbir şey fayda etmiyor teşekkür ederim patates haşlaması olabilir evet benim canım hep kızartma istediği için onuda yiyemiyorum haşlama fazla aklıma gelmiyor yarın yapayım inşallah bişy olmadan yerim 🙏🏻❤
muphem melekmi22 ben prizin kullanıyorum. İlk hamileliğimde her gün defalarca kustum ilk dört ay. Şimdi bu ilaç tamamen yok etmese de baya iyi etkiliyo daha rahatım. Gaza gelip içmediğim günler pişmanlık doluyorum😒
DNZMHMHT melekmi22 insallah sifa olur canim. Yani doktorum bulnati gelmeyw yakin içince cok etki etmrz demisti o yuzden o sekilde kullandirtti bana ama dedigin gibi etki etmedi mi etmior doktorum bana en fazla 3 aylik olana kadar cekersin sonra biter yada bulnatilar azalir demisti
elif475475 06Pembemavi80 liste derken detay yok ama işte mesela sebze demiş ara öğünü yazmış kahvaltılıkları yazmış benim baya işime yarıyor aslında isterseniz atarım size de fikir olsun yemek ismi yazmıyor ama en azından ara öğünleri falan yersiniz
Kb4576 Sura_nurstk kullanıyorum ama sabah kusmalarim hala devam ediyor ve ne yersen yiyim midem aşırı yanıyor kaziniyor
-sonbhr0 Çayı ben de çok çok severdim normalde ama bu süreçte kahvaltı ile tüketmemek lazım o yüzden çay tüketmiyorum malesef ve gebelik şekerim olduğu için :(((( poğaça simit aşırı canım istese de yiyemiyorum istisnalar dışında her sabah 2 yumurta sebzeli omlet veya sade omlet peynir zeytin ceviz salatalık domates yiyorum ancak yiyemeyenler kendimi kötü hissetmesin burada yalnızca fikir olsun diye yazıyoruz yoksa herkesin süreci farklı❤️
Bo16 Omlet Domates Salatalık Kaşar (bebek kilo alsın diye fazla koyuyorum) Peynir Muz(kahvaltı sonrası bebek kilo alsın diye)
Sevgii_12 melekmi22 mide bulantısı ilacı kullanmıyor musunuz ben kullanıyorum çok rahat oluyor. Yumurta- peynir- domates-zeytin yiyorum bazen smoothie( içine çiğ fındık, yulaf, muz,süt koyup bıztt geçiriyorum ohhh mis😂)
melekmi22 Sevgii_12 kullanıyorum canım prilam dışında bir çok şey dahi kullandım kusasım varsa kusuyorum valla suanda midem bulaniyo mesela ilaca ragmen ama yine iki lokma biseyler yedim . Bu smoothler yok tutuyomu ya soyle bi tsne denemek cok istiyorum ama midemi bulandırır mı doyurucu mu bilemiyorum
Krbeste Tam haşlanmış yumurta , bazen omlet, çeri domates , salatalık , çavdar ekmeği üzerine yarım avokado , peynir zeytin 🫢❤️
aslinci Barbie77 Buz gibi meyve yiyorum uyanınca karpuz şeftali vs . tam zamanı iyi geliyo bana tavsiye ederim ama öğün yapman lazım doyurucu değil 🌟
melekmi22 DNZMHMHT 3 aylık olana kadar hamile olduğunu unutuyodum bile o derece rahat ve güzeldi 3 aydan sonra başladı benim herşey şuan doğurmak uzereyim son haftalarım bazen çok iyiyim.bazen çok beterim
DNZMHMHT melekmi22 aa canim senin ki sonlarda olmus zor valla Allah yardimcin olsun insalah hayirlisyls alirsin kuzunu kucağına 🤲
Kubraalp67 Daha iki haftadır düzenli kahvaltı yapabiliyorum onda da yumurtalı ekmek kızartmasına taktım ya da pişi 😄 diğer kahvaltılıklar normal şeyler geri kalanı da peynir zeytin domates salatalık maydanoz ceviz. Bazen de yarım ekmeği tavada kızartıp üstüne labne arasına domates kaşar marul domates ne varsa diziyorum yanında çay yerine karadut özü ya da kendi yaptığım vişne suyu oluyor genelde.😄 Hamilelikte çok kötü çaydan kahveden tiksindim çünkü içemiyorum.
melekmi22 DNZMHMHT amin inşallah canım çok sağ ol 🌼🙏🏻 olsun diyorum ya az kaldı zaten varsın cefasi böyle olsun kucağıma almak en büyük lütuf olacak