BADE38 Berivan_sr Çok şekerli olmazmi ben pek sağlıklı bulmuyorum canım çünkü çok kilo aldıran bişey ve kiloyu daha çok sana aldırır benim arkadaşım 40 kiloydu onu yiyerek kilo alıyordu ☺️
Berivan_sr BADE38 50 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum 29 haftalık bebişin kilosu 1194 dü sanki az geldi gözüme çok tüketmemek şartıyla arada bir
SbLBrk mucizemgelsin61 arada dokunmazsa kisir mercimek salatasi seyler gibi yap yulaf lapasi falan dolaba koymalik en azindan ara ogunlerde boyle cok halsiz kalinca kasikliyorum hemen ben dolaptan cikarip 🌸
mucizemgelsin61 SbLBrk Evet o yulaf lapasını merak ediyorum hiç denemedim nasıl yapıyorsun bide hangi paketini alıyorsun mesela sen çok çeşitleri var onların çünkü
Nurten_55 melekmi22 tuzsuz galeteler var ya ekmek yerine onunla kahvaltı yap o mideyi biraz olsun yatıştırıyor midem bulandığında sabah uyandığımda onlardan yiyorum
Ayshe-h mucizemgelsin61 aynen canım bir çok farklı çeşidi var ben meyve parçalı gevrek ve bugday ve pirinç patlakkli olarak ikintane almıştım gevrekli daha hoşuma gitti buğday patlakli olan yemesi yordu
Berivan_sr 28+4 te 1194 idi o ara sıcak havalardan dolayı da pek bişey yiyemiyordum bu da etkilemiş olabilir doktorum normal dedi kilosu ama
Biannelik mucizemgelsin61 bende kendi yaptığım çayı fazla içemiyorum tadı tuhaf geliyor ,misafirlikte yapılan çayları çok seviyorum
Ayshe-h Biannelik kız misafirlikte yapılan yemekte iyidir o yüzden bosver her gün bir yere misafir ol kayseriye yolun düşerse bende beklerim
06Pembemavi80 Biannelik 😁😁 bende kendi yaptığım yemekleri yiyesim gelmiyor. Misaifr yemeklerini yemek istiyorum 🙈
Tazeanne123456 pamukprensesim ayyy yemin ederim bende öyleyim peynirin her çeşidini seven ben şimdi kokusunu duymak istemiyorum şarküterinşn her türlüsünü seviyordum şimdi zoraki yiyorum
pamukprensesim Tazeanne123456 tuketmemiz de gerekiyor ama ben de onun yerine ayran ve arada sut icmeye calisiyorum 😣
Feryal1990 Barbie77 bende 15 haftalık hamileyim resmen hiç mi hiç iştahım yok zorla yiyorum ki bebeğim beslensin 😔
EceQueen Ne bulursam valla, kahvaltımı arındırıyorum hoponopono ile bana bebeğime yarasın diye niyet yükleyip yiyiyorum😅 bazen çok sağlıklı bazen uyduruk oluyo, nesquik, makarna, sadece süt, sucuk, sadece muz… böyle geçirdiğim günler oluyo
DNZMHMHT melekmi22 bulanti icin ilac kullanmiyor musun acaba. Bide cayina corbana kahvrne ne yersen icersen biraz toz zencefil ekle iyi geliyor bulantiya
melekmi22 DNZMHMHT teşekkür ederim tavsiye için ❤ içiyorum.bu seferde ılaci kusuyorum artık prilamin bile etki etmediği dönemlerdeyim prilam komple yutsam kusacaksam kusuyorum malesef
DNZMHMHT melekmi22 benim bulantılarımın yogum olsugu zaman sabah saatleri o yuzden doktorum mide bulanti habini gece 2 tane birden atmami onerdi bu durumda sabah atma dedi o sekilde de iyi geldi sabah bulantilarima. Tuzlu krakerler patates haslamasi simi tuzlayıp limonlayip ta yetsen insallah faydasi olur
Lanetkari Barbie77 bende her sabah 2 yumurta peynir zeytin biraz domates salatalık bide hindi jambon cok hoşuma gitti yemiştim şimdi ondanda alıyor eşim
Eylem_96 Bu sıcaklarda bir de izmir de hiçbir şey yenmiyor gercekten çok zorlanıyorum. Yumurta kokusu bile yetiyor…
Merve-metin Barbie77 çalıştığım için öyle aman aman kahvaltı hazırlayamıyorum evden çıkmadan peynir zeytin domates salata ne atabiliyorsam ağzıma o 🤦♀️ yanıma sandviç yapıyorum acıkınca yemek için