nazel123 Yumurta kaşar peyniri salatalık domates genelde hep yediğim yanında bazen poğaça kızartma pankek pişi börek falan yapıyorum aşırıya kaçmadan yemeye çalışıyorum arada kakokuhelva canım istiyor 😅
melekmi22 Barbie77 hicbir şey yiyemiyorum peynir dahi midemi bulandiriyo artık ekmek kokuyo burnuma yiyemiyorum yediklerimi geri çıkarıyorum biri de bana bi tavsiye verse çok iyi olur yiyemedigim icin acliktan daha fazla midem bulaniyo kusuyorum yesem saniyesinde geri çıkarıyorum
Nurten_55 melekmi22 tuzsuz galeteler var ya ekmek yerine onunla kahvaltı yap o mideyi biraz olsun yatıştırıyor midem bulandığında sabah uyandığımda onlardan yiyorum
DNZMHMHT melekmi22 bulanti icin ilac kullanmiyor musun acaba. Bide cayina corbana kahvrne ne yersen icersen biraz toz zencefil ekle iyi geliyor bulantiya
--sy melekmi22 benim bi aşerme dönemim olmadı çok şükür mide bulantım vs ama gün içinde uyuyup uyandığımda midem çok bulanıyordu hala daha öyle, çubuk krakerle bastırıyorum ve çok işe yarıyor açıkçası
Sevgii_12 melekmi22 mide bulantısı ilacı kullanmıyor musunuz ben kullanıyorum çok rahat oluyor. Yumurta- peynir- domates-zeytin yiyorum bazen smoothie( içine çiğ fındık, yulaf, muz,süt koyup bıztt geçiriyorum ohhh mis😂)
Ayshe-h Barbie77 canım kahvaltılık gevrekler var ben bur ara yedim aç kalmadım şükür bu sayede içine de bal ve muz ilave edip süt katıp yedim
mucizemgelsin61 Ayshe-h Bu granola tarzı olanlar dimi çeşit çeşit paketleri var ? Bildiğim kadarıyla çok zararlıda değil sanırım onlar
mucizemgelsin61 Peki çok merak ediyorum benim gibi çay içemeyen var mı ?? Ben hamilelik dönemlerinde çaydan midem bulanıyor ki çayı çok seven bi insanım kahvaltıları çaysız yapıyorum çok kötü oluyor :(
Biannelik mucizemgelsin61 bende kendi yaptığım çayı fazla içemiyorum tadı tuhaf geliyor ,misafirlikte yapılan çayları çok seviyorum
Berivan_sr Kızlar bebe bisküvisi de işe yarar mı tüketmek için bebeğe kilo aldırmasi açısından süt ile
mucizemgelsin61 Berivan_sr Ayyy çok severim şuan canım çekti bende burda kalayım bakalım ne cevap gelicek:)))
BADE38 Berivan_sr Çok şekerli olmazmi ben pek sağlıklı bulmuyorum canım çünkü çok kilo aldıran bişey ve kiloyu daha çok sana aldırır benim arkadaşım 40 kiloydu onu yiyerek kilo alıyordu ☺️
pamukprensesim Tazeanne123456 sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama bende zaman zaman peynirden zeytinden tiksinme oluyor mesela aliyoruz ilk basta yiyorum sonradan oyle dolapta bekliyor😣 kasar peyniri yemeye calisiyorum o da yumusamis gibi geliyor bir sure sonra
mucizemgelsin61 pamukprensesim Olmazmı ben peynirin hepsinden soğumuş durumdayım bir kaç gündür sert beyaz peynir ve kaşar yiyebiliyorum tulum peyniri ve isli peynir assssla yiyemiyorum kokuyor çünkü burnuma burnuma midem bulanıyor
Tazeanne123456 pamukprensesim ayyy yemin ederim bende öyleyim peynirin her çeşidini seven ben şimdi kokusunu duymak istemiyorum şarküterinşn her türlüsünü seviyordum şimdi zoraki yiyorum
SbLBrk Sicakta canim hicbirsey istemiyor iki gundur domates peynir ekmek arasi yapiyorum sonra karpuz varsa mutlaka karpuz peynir yerim gun icinde hep soguk seyler yani yumurta zorla ara ara yiyorum🫣
mucizemgelsin61 SbLBrk Evet evet sıcaklarda çok etkiliyor gerçekten bende öyle hiçbişey yiyemiyorum dediğin gibi hep aparatif şeyler canım çekiyor sandviç öyle kuru kuru bazen dışardan yemek kürt böreğidir bilmem ne bu seferde sağlıksız beslenmiş oluyoruz😏
SbLBrk mucizemgelsin61 arada dokunmazsa kisir mercimek salatasi seyler gibi yap yulaf lapasi falan dolaba koymalik en azindan ara ogunlerde boyle cok halsiz kalinca kasikliyorum hemen ben dolaptan cikarip 🌸
Berivan_sr mucizemgelsin61 hiç tuketmedim ama bakalım zaten 2 3 tüketimde bırakırım birşeyi sürekli yiyip içemiyorum nedense 🙁
Ayshe-h mucizemgelsin61 aynen canım bir çok farklı çeşidi var ben meyve parçalı gevrek ve bugday ve pirinç patlakkli olarak ikintane almıştım gevrekli daha hoşuma gitti buğday patlakli olan yemesi yordu
Gul_1704 Razismom vallaha öyle şu bu yasak diye yememezlik etmiyorum canım ne istiyorsa Allah versin 😂
06Canan Barbie77 kızıma ayak uyduruyorum ne yemek isterse birlkte onu yiyoruz kahvaltılık sabit oluyor zaten bugün kıymalı yumurta yedik
Hllbsra @“senaall” bende öyle 🥴 her gün aynı şeyleri yiyorum çok sıkıldım şimdiden daha da çok var doğuma 😅