Barbie77 Ben her gün normalde yumurtalı peynirli kahvaltı yaparım sağlıklı ama bugün canım hiçbir şey istemiyor sıcaktan midem bulanıyor 😬 Farklı fikirleri olan var mı?
Tazeanne123456 Barbie77 her gün haşlanmış ya da tereyağında yumurta, 3 zeytin, 1 kibrit kutusu köy peyniri, salatalık, 2 biber, 2 çeri domates. Kendimi çok zorlayıp kusturmak istemiyorum. Kahvaltıdan yarım saat sonra da kabuklu çiğ ceviz kırıp yiyorum
Ayseglllllll Barbie77 Yumurta ve yulaf blendırdan geçirip tavaya döküp pankek gibi ama buyukluk krep gibi üstüne de domates dilimleyip biber üstüne de kaşarrr sağlıklı pizza 😅🦋😍
pamukprensesim Tazeanne123456 sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama bende zaman zaman peynirden zeytinden tiksinme oluyor mesela aliyoruz ilk basta yiyorum sonradan oyle dolapta bekliyor😣 kasar peyniri yemeye calisiyorum o da yumusamis gibi geliyor bir sure sonra
Sinemm66 Valla ben her sabah farklı farklı besleniyorum büyük servis tabağına herşeyden hazırlayıp yiyorum
Tutaste_ Barbie77 standart bişey yok keyfilme gore as rada nadır menemen yda umurta yada sadece peynir ekmek çay 😀
Nurcantas65 Yumurta zaten haşlanmış asla ve kata yiyemem. Genelde omlet tarzı yaparım (patatesli, mantarlı,yeşillikli) yanına çay peynir,zeytin 📌Bazen pankek yaparım yanına meyve doğrarım 📌Bazen yulaf kasesi yaparım 📌Smoothie yaparım öyle 😊
kardelen54 Haslanmis yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, biber, 1 dilim tam buğday ekmeği genelde bu şekilde tabak yapıyorum ama bazen menemen yapıyorum patates kizartiyorum genelde sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum
Gzm34 Barbie77 çalıştığım için hafta içi evde kahvaltı yapamıyorum o yüzden bir yumurta haşlıyorum yanına ev yapımı açma poğaça falan getiriyorum bazen, bazen de kahvaltı işe getiriyorum ama çok üşeniyorum valla. Hafta sonu güzelce yapıyorum omlet, kahvaltılık vs . Hafta içi iş yerine meyve, ceviz badem falan getiriyorum ara öğünde yiyorum. Gün içinde maden suyu içiyorum akşam da gece yatarken kefir ya da süt içiyorum. Umarım bebeğe yeterli geliyordur iyi beslenemediğim için üzülüyorum ama :(
Gul_1704 Razismom vallaha öyle şu bu yasak diye yememezlik etmiyorum canım ne istiyorsa Allah versin 😂
elif475475 Barbie77 ben haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 dilim peynir ve ekmek kesin yiyorum. Doktorumun verdiği liste var onda uyduğum tek şey kahvaltı. Eğer sabah yumurta çekmediyse canım öğlen kesim yiyorum. Et çok severdim biraz midem bulanıyor etten o yüzden yumurta yemeyi bırakmıyorum. En azından bir yerden protein alayım 🙃
06Pembemavi80 elif475475 doktorunuz liste mi verdi ne güzel bizimki hiç öyle bisey vermiyor. Bende günlük ne yemek yapacağımı şaşırıyorum özellikle şu sıcak havalarda . Standart gidiyoruz çorba , makarna tarzi. Çok sıkıldım 😶🙈
senaall Ben de şu an şekerden dolayı dikkat ettiğim için ne yiyeceğimi bilmiyorum her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım gerçekten bolll karbonhidratlı kahvaltılar çekiyor canım 😂
Ayseglllllll senaall 2 yumurta 6 yemek kaşığı yulaf işte krep gibi pişirip üstüne biber domates kaşar vs