Betulozgur Karahisari çok doğru süreklide yürüdükce bu sefer insanın bacakları da ağrıyor sonra gece uyu uyuyabilirsen🥹
Yazan MiracAlpinannesi sizi çok iyi anlıyorum ama öyle demeyin. Yorgunluktan gözüm açılmıyor artık sürekli gözüm yatacak yer arıyor 😂
Nuriskolosko Applesmile Randevu bulmak nerdeyse imkansız ama tabi şansımızı da denemek lazım 🤷🏽♀️😄 inşaAllah buluruzz
acemianneinci Mervekyoglu_H Benim ki ters duruyor maalesef bu gebeliğim böyle oldu nedense bizde de ses seda yok
acemianneinci Elifelizz Mervekyoglu_H Mervekyoglu_H Kızlar doğuran var mı ? Ben 39+5 oldum bebeğim dönmedi yarın sezaryen olacağım mecbur.
HaticeNur1604 hepoyleolurzaten_ bunu yazdıktan 2 gün sonra doktoruma gittim ve sancım çıktı yatış yaptım yeni görüyorum ama hareketleri maşallah diyim yani sizin nasıl
hepoyleolurzaten_ HaticeNur1604 çok geçmiş olsun düzənli deyildir inşAllah sancınlz.benimde bebek toplanıyor şimdi vajinamda kasıklarımda çok garip bi ağrı var belimede gidiyor dinlenicem geçmezse doktora giderim her halde 28+3 haftalığız daha🥲
HaticeNur1604 hepoyleolurzaten_ şükür şimdi daha iyiyim ilaçların etkisiyle sanırım baya kötüydüm sürekli istirahatle geçecek bundan sonrası sizde bolca dinlenin rahatsız hissedince uzanın oturmak da zorluyor rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Bulut54 HlionY klinikler daha mı uygun oluyor? Yeşim hanım beyhekimde çalışıyormuş. Ama adaptıpla anlaşma durumundaymış. Bu fiyatı değiştirir mi acaba
HlionY Bulut54 şimdi yeşim hanımın yanından kontrole geldim beyhekimle anlaşmalı doğum için muayene 800du bugün nts yel birlikte 1400verdik