Karahisari Betulozgur ben de 😣 anca dediğiniz gibi biraz eşime ovdurunca rahatlar gibi oluyorum o da kısa süre idare ediyor. Biraz da yürümek iyi geliyor gibi ama sürekli de yürüyemem kii 😫
Betulozgur Karahisari çok doğru süreklide yürüdükce bu sefer insanın bacakları da ağrıyor sonra gece uyu uyuyabilirsen🥹
Hndmomy MiracAlpinannesi Ben de 9+2 haftalık hamileyim🥰 4-8 hafta arası hep lekelenmem oldu progestan kullanıyorum, şu an kuyruk sokumu ağrılarım başladı erken fakat bel fıtığı olan kişilerde doğuma kadar devam ediyormuş sanırım 😔
Yazan MiracAlpinannesi sizi çok iyi anlıyorum ama öyle demeyin. Yorgunluktan gözüm açılmıyor artık sürekli gözüm yatacak yer arıyor 😂
Nuriskolosko Applesmile Randevu bulmak nerdeyse imkansız ama tabi şansımızı da denemek lazım 🤷🏽♀️😄 inşaAllah buluruzz
acemianneinci Mervekyoglu_H Benim ki ters duruyor maalesef bu gebeliğim böyle oldu nedense bizde de ses seda yok
acemianneinci Elifelizz Mervekyoglu_H Mervekyoglu_H Kızlar doğuran var mı ? Ben 39+5 oldum bebeğim dönmedi yarın sezaryen olacağım mecbur.